Προσέχει για να έχει ο Μαρτίνεθ

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

©intime

Προσέχει για να έχει ο Μαρτίνεθ

Διονύσης Βερβελές 10:59 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 14.08.2024

Και «διπλό» στα Γιάννινα και το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα στο προσκήνιο…

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα Γιάννινα, όπου την Κυριακή το βράδυ (20:30) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ, για την 7 η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτή την αναμέτρηση, θα έχουν και δύο απουσίες βασικών τους παικτών, με επιλογή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Παναγιώτης Ρέτσος, θα λείψει για πρώτη φορά από ματς φέτος.

Ως τώρα, σε όλα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ήταν βασικός. Στο 4-1 με τον Άρη, ένιωσε ενοχλήσεις κι επειδή έχει και ένα παρελθόν με μυϊκούς τραυματισμούς, αποφασίστηκε να μην επιβαρυνθεί χωρίς λόγο. Γιατί δεν είναι μόνο το να παίξει, είναι δύο πτήσεις, το πήγαινε-έλα. Θα μείνει πίσω στην Αθήνα κι έτσι, θα είναι πανέτοιμος για το ματς της Πέμπτης με την Μπάτσκα Τόπολα, για τη 2 η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Europa League.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός στα Γιάννινα, θα παραταχθεί με δίδυμο τους Φρέιρε, Ντόι στην άμυνα. Από εκεί και πέρα, έκπληξη προκάλεσε ο αποκλεισμός του Σαντιάγκο Έσε από την αποστολή. Ο Αργεντίνος έπαιξε με τον Άρη, ήταν και πολύ καλός, φορώντας τη μάσκα του.

Θα την… παρκάρει για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αφού έμεινε εκτός αποστολής και θα είναι διαθέσιμος και αυτός, για την Πέμπτη, στη Σερβία. Αυτός άλλωστε ήταν ο αρχικός στόχος. Να παίξει εκεί. Δεν θέλει να ρισκάρει μαζί του ο Μαρτίνεθ, που εκτός αποστολής άφησε και τον Βιθέντε Ιμπόρα.

Φαίνεται με πιο περιορισμένες λύσεις στη μεσαία γραμμή, αλλά προσέχει για να έχει. Γιατί ο Ολυμπιακός έχει τους παίκτες, την ποιότητα, να περάσει από τα Γιάννινα. Αυτό που τον «καίει» τον Μαρτίνεθ είναι το «διπλό», αλλά και τρίποντο στη Σερβία με την Μπάτσκα Τόπολα. Μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας βλέπετε, αυτό το ματς γίνεται μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους».