Ολυμπιακός: Πρώτα προπόνηση και μετά κλήρωση

Ολυμπιακός: Πρώτα προπόνηση και μετά κλήρωση

Διονύσης Βερβελές 09:38 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:38 - 30.08.2024

Μαθαίνει τους αντιπάλους του στο Europa League ο Ολυμπιακός...

Μετά από μία σεζόν πετυχημένη που είχε ο Ολυμπιακός κατακτώντας το Conference League, μπαίνει πιο αργά απ' όλους στη μάχη της Ευρώπης για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» ως κατακτητές του ευρωπαϊκού τροπαίου έχουν εξασφαλίσει την απευθείας είσοδό τους στην League Phase του Europa League και σήμερα, Παρασκευή, πρόκειται να μάθουν τους αντιπάλους τους.

Η ομάδα του Πειραιά, συνεχίζοντας παράλληλα την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος στη Λαμία, πρόκειται να προπονηθεί σήμερα το πρωί στο Ρέντη. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 14:00 αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης της ευρωπαϊκής διοργάνωσης του Europa League. Oι παίκτες θα είναι στο Ρέντη, άλλωστε λίγο μετά θα αναχωρήσουν για τη Λαμία. Θα έχουν έτσι την ευκαιρία, να δουν μαζί την κλήρωση και να μάθουν ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί τους στα τέλη του Σεπτεμβρίου, όπου και μπαίνει ο Ολυμπιακός στη «μάχη» της Ευρώπης.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους της διοργάνωσης, έχει και σίγουρα οκτώ ματς, εκ των οποίων τα τέσσερα θα είναι στο Καραϊσκάκη και τα υπόλοιπα τέσσερα εκτός έδρας.

Όπως και να ‘χει, είναι μια ξεχωριστή στιγμή για τους ποδοσφαιριστές, η λογική λέει ότι θα έρθουν και δυνατά ματς. Είτε είναι εντός είτε εκτός. Και όπως αποδείχθηκε και πέρσι, σε όλους αρέσουν οι προκλήσεις, μεγάλα ματς, δυνατές συγκινήσεις. Η αντίστροφη μέτρηση για το ευρωπαϊκό ταξίδι του Θρύλου, έχει αρχίσει για τα καλά. Μπορεί να μην είχε το άγχος των προκριματικών, από σήμερα, όμως, μπαίνει σε άλλη… διάσταση, έχοντας μπροστά του πολλά ματς και ισχυρά κίνητρα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!