«Πρόταση 3,6 εκατομμυρίων ευρώ του Ολυμπιακού για Γκαστόν Ερνάντες»

Γκαστόν Ερνάντες

i

© Photo by Gustavo Garello/Jam Media/Getty Images

«Πρόταση 3,6 εκατομμυρίων ευρώ του Ολυμπιακού για Γκαστόν Ερνάντες»

Κώστας Τσιακλής • 10:39 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 14.08.2024

Ένα δημοσίευμα στην Αργεντινή κάνει λόγο για πρόταση 3,6 εκατομμυρίων ευρώ του Ολυμπιακού στη Σαν Λορέντσο για τον Γκαστόν Ερνάντες.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται ενόψει της νέας σεζόν, με τα ονόματα που κυκλοφορούν να είναι ουκ ολίγα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ενισχυθούν περαιτέρω στο κέντρο της άμυνας και μετά την απόκτηση του Νικολάς Φρέιρε φέρεται να έκαναν πρόταση και για τον Γκαστόν Ερνάντες.

Δημοσίευμα στην Αργεντινή λοιπόν κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκαστόν Ερνάντες. Μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει και πρόταση ύψους 3,6 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 25χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 και έτσι η Σαν Λορέντσο (στην οποία ανήκει) ίσως να θελήσει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή πριν αυτός μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερνάντες είναι γεννημένος στην Αργεντινή ωστόσο διατηρεί και ισπανικό διαβατήριο και έτσι η μεταγραφή του στην Ευρώπη θα είναι πιο εύκολη. Πάντως μέχρι στιγμής στην καριέρα του δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στη «Γηραιά Ήπειρο» αφού βρίσκεται στη Σαν Λορέντσο από τη νεαρή του ηλικία.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και σταδιακά καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα. Επιπλέον για μια σεζόν είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στη Σαν Μάρτιν (επίσης ομάδα της Αργεντινής), όπου είχε 22 συμμετοχές. Από την άλλη με τη Σαν Λορέντσο μέτραει 55 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό δύο τέρματα.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Νικολάς Φρέιρε από την Πούμας με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο Αργεντινός αγωνίζεται επίσης στο κέντρο της άμυνας και σε 129 συμμετοχές έχει απολογισμό έξι γκολ και δύο ασίστ.