O Κρίστοφερ Βέλντε προτιμάει Ολυμπιακό από MLS σύμφωνα με Πολωνό δημοσιογράφο

Ο Κρίστοφερ Βέλντε - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

O Κρίστοφερ Βέλντε προτιμάει Ολυμπιακό από MLS σύμφωνα με Πολωνό δημοσιογράφο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:53 - 21.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 21.07.2024

Την προτίμηση να παίξει στον Ολυμπιακό έχει ο εξτρέμ της Λεχ Ποζνάν, Κρίστοφερ Βέλντε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει Πολωνός δημοσιογράφος.

Μπορεί η υπόθεση του Μπρέιθγουεϊτ να «ναυάγησε», όμως ο Ολυμπιακός έχει ήδη κλείσει αρκετά μέτωπα. Ο Μάρκο Στάμενιτς, ο Ντάνι Γκαρθία, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος και ο Κοστίνια έχουν ήδη προστεθεί στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με την περίπτωση του Λορέντζο Πιρόλα, που είναι ο τελευταίος που ανακοινώθηκε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Σεμπάστιαν Σταζέσκι, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει μία ακόμα μεταγραφή και αυτή έρχεται από την Πολωνία. Ο ρεπόρτερ σε ανάρτησή του ανέφερε πως ο Κρίστοφερ Βέλντε δέχθηκε πρόταση από το MLS, εντούτοις εκείνος προτίμησε αυτή των «ερυθρόλευκων» και ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα.

Ποιος είναι ο Μουζακίτης που έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:20 - 20.07.2024

Ποιος είναι ο Μουζακίτης που έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού;

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του, έχει δώσει και τα πρώτα του φιλικά και παρότι είναι πολύ νωρίς κάποιοι από τους πιτσιρικάδες έχουν αρχίσει ήδη να «λάμπουν». Ένας από αυτούς είναι και ο Χρήστος Μουζακίτης.

«Ο Κρίστοφερ Βέλντε είναι κοντά στο να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης της Λεχ Ποζνάν έχει επίσης προσφορά από το MLS, αλλά προτιμά να παίξει στην Ελλάδα. Οι διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο και το ποσό της αποζημίωσης βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Αυτό θα πρέπει να ανέρχεται σε λίγο περισσότερο από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους, συν ποσοστό μεταπώλησης. Οι συνομιλίες θα ολοκληρωθούν (μάλλον) μέχρι τα τέλη Ιουλίου», ανέφερε στην ανάρτησή του ο ρεπόρτερ.

Να τελειώσει του Βέλντε

Από τη στιγμή που θα τελειώσει η ανανέωση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τα εξτρέμ. Η κίνηση αυτή δεν έχει να κάνει με την επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε ή μη. Έτσι και αλλιώς οι Πειραιώτες πέραν του Ποντένσε κοιτούν και για άλλον εξτρέμ και αυτόν που έχουν αυτήν τη στιγμή ψηλά στη λίστα τους είναι ο Κρίστοφερ Βέλντε.

Ο Νορβηγός είναι αυτήν τη στιγμή ο νούμερο ένα στόχος της ομάδας για τα πλάγια της επίθεσης και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Λεχ Πόζναν. Την ίδια στιγμή παράλληλα ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις και με τη Γουλβς για τον Ποντένσε, έναν παίκτη τον οποίο θέλει πολύ για τη νέα σεζόν. Ο ίδιος αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών την περασμένη σεζόν και η ομάδα θα ήθελε να τον κρατήσει.