Πρόβλημα με Μαρτίνς, η παραδοχή και η κατασκοπία

Ο Ζέλσον Μαρτίνς

i

©Intime

Πρόβλημα με Μαρτίνς, η παραδοχή και η κατασκοπία

Διονύσης Βερβελές 09:20 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 23.09.2024

Ώρα Λυών για τον Ολυμπιακό με τον Μεντιλίμπαρ να βλέπει νέο πρόβλημα και να έχει παράπονα…

Χωρίς τον Ζέλσον Μαρτίνς θα παραταχθεί στη Γαλλία ο Ολυμπιακός. Ο εξτρέμ των Πειραιωτών, ως τώρα δεν είχε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά φαίνεται πως τα συνεχόμενα ματς τον… πρόδωσαν. Με το «καλημέρα» της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Μαρτίνς ένιωσε ενοχλήσεις. Δεν το έκρυψε μάλιστα, ζήτησε και την περιποίηση του ιατρικού τιμ, για να μείνει μέσα στο ματς. Δεν ήταν ωστόσο ο εαυτός του κι αυτό ήταν κάτι που φαινόταν σε όλους. Ο Μεντιλίμπαρ τον… άκουσε, δεν τον έκανε αλλαγή νωρίς, αλλά η ζημιά φάνηκε πως ήδη είχε γίνει.

Ο Μαρτίνς και στην προπόνηση της Κυριακής εξακολουθούσε να έχει ενοχλήσεις και σήμερα Δευτέρα, θα προχωρήσει σε περαιτέρω έλεγχο, ώστε να διαπιστωθεί και το μέγεθος της ζημιάς. Αυτή τη στιγμή, όλα δείχνουν πως θα απουσιάσει από το ματς της Πέμπτης με τη Λυών, στην πρεμιέρα του και λογικά και από αυτό της Κυριακής με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.

Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Εγώ φταίω που χάσαμε, δεν έκανα σωστές επιλογές στην ενδεκάδα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:47 - 23.09.2024

Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Εγώ φταίω που χάσαμε, δεν έκανα σωστές επιλογές στην ενδεκάδα»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του στον Ρέντη μετά την ήττα από τον Άρη ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα κάνοντας λόγο για λάθος επιλογές του στην 11άδα.

Έχει σημασία, όμως, να μην είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα και χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Βλέπετε ο Μαρτίνς πέρσι είχε παρουσιάσει ζητήματα, αλλά φέτος μετά την προετοιμασία που έκανε με την ομάδα, έδειξε να είναι καλύτερα. Μέχρι που φτάσαμε στην 5η αγωνιστική, για να τεθεί εκτός πλάνων του Μεντιλίμπαρ.

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση της Κυριακής ο Βάσκος κόουτς, μίλησε στους παίκτες του για τη νέα κακή εμφάνιση κόντρα στον Άρη και την ήττα που ήρθε, με αποτέλεσμα η ομάδα να πέφτει από την κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Μεντιλίμπαρ στάθηκε στα λάθη που έγιναν, δείχνοντας μάλιστα πως και ο ίδιος δεν έκανε τις σωστές επιλογές στην εντεκάδα. Ένα μήνυμα ξεκάθαρο για το τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα. Γιατί ο κόουτς των Πειραιωτών, θα κοιτάξει και την ετοιμότητα των παικτών. Προφανώς κι έχει παράπονα και μάλιστα δικαιολογημένα, από την παρουσία μιας δικής του επιλογής, του Ντάνι Γκαρθία. Ο πρώην μέσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ήταν κατώτερος των περιστάσεων και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Γενικά, όμως, ο Μεντιλίμπαρ έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες του. Πολλά γεμίσματα, σέντρες, χαμένες μονομαχίες και ξέρει πως το ματς της Πέμπτης, θα έχει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Κυρίως γιατί παρά την ήττα της η Λυών κόντρα στη Μαρσέιγ, έτρεξε πολύ, είχε ρυθμό κι ένα τσουβάλι χαμένες ευκαιρίες. Στοιχεία που θα αναλύσει μετά την κατασκοπία που έγινε…