Ολυμπιακός και Μαρτίνεθ για την… αντίδραση

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

Ντιέγκο Μαρτίνεθ/©Intime

Ολυμπιακός και Μαρτίνεθ για την… αντίδραση

Διονύσης Βερβελές 11:57 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 14.08.2024

Η Γουέστ Χαμ απειλεί, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να συνέλθουν.

Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές που θέλουν συνήθως τη δική τους ψυχική ξεκούραση μετά από δύσκολα αποτελέσματα των ομάδων, αλλά είναι και οι προπονητές. Αυτό ισχύει και για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μετά από την ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη την περασμένη Κυριακή. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν καθόλου καλοί σε ένα ματς με μεγάλες απαιτήσεις και την... πάτησαν, αφού ο «πληγωμένος» ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ έψαξε και βρήκε αυτό που ήθελε. Μία καλή νίκη για να «σηκωθεί» ο ίδιος ενόψει της ευρωπαϊκής του αναμέτρησης με την Αμπερντίν.

Τώρα ο Ολυμπιακός ψάχνει ακριβώς αυτό, όμως σε μία εξίσου δύσκολη κατάσταση όπως είναι αυτή της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ για το Europa League. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στους παίκτες του τόσο μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στ' αποδυτήρια του Καραϊσκάκη, όσο όμως και στη συνέχεια στο Ρέντη.

Αυτό το οποίο έβγαινε συνέχεια από τα χείλη του Ισπανού τεχνικού όλες αυτές τις ημέρες ήταν «αναλαμβάνω την ευθύνη». Είναι κάτι το οποίο έχει πει τόσο δημόσιο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όσο όμως και στους παίκτες του και τους συνεργάτες του.

Η «βιντεοθεραπεία» του Μαρτίνεθ

Τώρα αυτά τα τελευταία 24ωρα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο Ρέντη, μετά από την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αυτό το οποίο έχει κάνει είναι τη δική του «βιντεοθεραπεία». Μαζί με τους συνεργάτες του είδε το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και αυτό με τη Γουέστ Χαμ στο Καραϊσκάκη.

Από τη μία για να δει και πάλι τους Άγγλους και να βγει το απαραίτητο πλάνο αντιμετώπισης του αγώνα της Πέμπτης, αλλά και από την άλλη για να δει τι πήγε λάθος απέναντι στον ΠΑΟΚ και η ομάδα του είχε την εικόνα που όλοι μας αντικρίσαμε... Μία διαδικασία η οποία έτσι και αλλιώς θα είχε ακολουθήσει το τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων» όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα τώρα υπήρχαν αρκετοί λόγοι παραπάνω για να το κάνει.

Τι θέλει ο Ισπανός

Αυτό το οποίο περιμένει να δει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από τους ποδοσφαιριστές του απέναντι στη Γουέστ Χαμ, είναι μία αντίδραση. Να δείξουν οι παίκτες και γενικότερα η ομάδα ότι έχει καταλάβει τι έγινε με τον ΠΑΟΚ και θα κάνουν τα πάντα για να το διορθώσουν. Σίγουρα είναι σημαντικό να έρθει και το αποτέλεσμα μέσα στο Λονδίνο, αλλά αυτό το οποίο πρώτα απ' όλα θέλει να δει ο Ισπανός τεχνικός είναι την ομάδα του να αποδίδει το ποδόσφαιρο που ξέρει και μπορεί και επί της ουσίας έκανε μέχρι πριν τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.