Ρεπό και αναμονή για τους διεθνείς

Γιόβετιτς - Σολμπάκεν

Ρεπό και αναμονή για τους διεθνείς

Διονύσης Βερβελές 14:06 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 14.08.2024

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προετοιμάζεται για τη δύσκολη συνέχεια…

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να δίνει διήμερο ρεπό. Βλέπετε είναι η τελευταία διακοπή, με τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων να «τρέχουν» και τον Ισπανό προπονητή να έχει το ενδιαφέρον του κι εκεί.

Από την έναρξη της προετοιμασίας και με τα προκριματικά να ακολουθούν για το Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν τη δυνατότητα να πάρουν ανάσες. Υπήρξε ένας βασικός κορμός που… τράβηξε κουπί κι έτσι ο Μαρτίνεθ, έδωσε αυτό το ρεπό, ζητώντας βέβαια την ανάλογη προσοχή από όλους.

Τώρα, περιμένει και τους διεθνείς. Να γυρίσουν όλοι καλά και να μπορέσει ο Μαρτίνεθ να πάρει τις αποφάσεις του για τα ματς που ακολουθούν. Μια σειρά αγώνων με μεγάλο βαθμό της δυσκολίας. Με αρχή την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ και στη συνέχεια, την Πέμπτη με την Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Το ενδιαφέρον περισσότερο στρέφεται στην ένταξη των τελευταίων μεταγραφών. Ποντένσε, Σολμπάκεν, Γιόβετιτς και Ρίτσαρντς είναι αυτοί που δεν έχουν μπει σε επίσημο ματς. Οι τρεις πρώτοι βέβαια, ήρθαν τελευταίοι χρονικά και δεν υπήρχαν ματς, ενώ ο Ρίτσαρντς έχει καθίσει στον πάγκο και ανεβάζει ρυθμό, αναμένοντας την πρώτη ευκαιρία από τον Μαρτίνεθ.

Φυσικά, δεν είναι και τυχαία η επιλογή του Ισπανού κόουτς που τον συμπεριέλαβε στη λίστα για τα ματς του Europa League. Ο Ρίτσαρντς μαζί με τον Ορτέγκα θα σηκώσουν το βάρος στο αριστερό άκρο της άμυνας, είναι θέμα χρόνου να τον κάνει πιο ενεργό ο Μαρτίνεθ. Αναγνωρίζει βέβαια ότι προέρχεται από μεγάλο διάστημα απουσίας και δεν θα τον «κάψει».

Ό,τι γίνει, θα γίνει ομαλά. Άλλωστε το τεχνικό τιμ βλέπει τα πάντα όσον αφορά στις μετρήσεις και μετά δίνει το «οκ»…