Ρέτσος και Μασούρας πήγαν στο Ρέντη στο ρεπό τους για έξτρα δουλειά

Ρέτσος και Μασούρας πήγαν στο Ρέντη στο ρεπό τους για έξτρα δουλειά

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις, αλλά παρά το χθεσινό ρεπό οι Ρέτσος και Μασούρας βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο.

Δεν είχε προπόνηση τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός, καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όπως συνηθίζει να κάνει τη μεθεπόμενη ημέρα του αγώνα δίνει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του. Το Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή έγινε προπόνηση στο Ρέντη και πλέον τη Δευτέρα είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν.

Το ρεπό όμως τελείωσε και σήμερα, Τρίτη, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο γήπεδο. Οι Πειραιώτες πρόκειται να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ευρώπης και συγκεκριμένα για το Europa League, κόντρα στη Λιόν.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς θα είναι αυτός ο οποίος θα μείνει εκτός πλάνων για το ματς αυτό. Τη Δευτέρα πήγε στο Ρέντη ο Πορτογάλος και αυτό που έγινε, ήταν να επιβεβαιωθεί η απουσία του για το επόμενο διάστημα. Από εκεί και πέρα, αντιθέτως οι Γιώργος Μασούρας, Παναγιώτης Ρέτσος είναι καλύτερα, αλλά ο Μεντιλίμπαρ θα αποφασίσει.

Η εξτρά δουλειά

Οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές επίσης τη Δευτέρα έδωσαν το «παρών» στο Ρέντη. Αμφότεροι έχοντας χάσει αρκετές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα, ο Ρέτσος πολλές περισσότερες, θέλησαν να βρεθούν στο Ρέντη και να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα. Αυτό, ώστε να είναι σε θέση να μπορούν να μπουν στο πρόγραμμα της ομάδας σήμερα, Τρίτη, και να ενσωματωθούν στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για τη Λιόν.

Διίστανται πάντως οι πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του Μασούρα, ενώ μοιάζει πολύ δύσκολο ο Ρέτσος, ακόμη και αν ακολουθήσει την αποστολή, να πάρει φανέλα βασικού. Κάτι που δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε, είναι ο χρόνος που έδωσε ο Μεντιλίμπαρ στον Μπιανκόν, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Γάλλος θέτει κι αυτός υποψηφιότητα, καθώς βλέποντας και τον άξονα ο Μεντιλίμπαρ, δεν αποκλείεται να επαναφέρει σε θέση «κόφτη» τον Ντόη. Με αυτόν άλλωστε πορεύθηκε στην αρχή και έδειχνε να είναι κι ευχαριστημένος. Έχει ρυθμό, δείχνει καλά, φανέλα βασικού θα πάρει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αλλά μένει να δούμε αν θα είναι ως στόπερ ή ως μέσος…