Ολυμπιακός: Σαν να μην πέρασε μία ημέρα για τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός: Σαν να μην πέρασε μία ημέρα για τον Ελ Κααμπί

Διονύσης Βερβελές 11:07 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 17.07.2024

Ευδιάθετος ο Μαροκινός φορ στην πρώτη του προπόνηση στην Ολλανδία…

Από το βράδυ της Δευτέρας ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ο Μαροκινός επιθετικός των «ερυθρόλευκων» μετά από την εξτρά άδεια που είχε λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα της χώρας του, επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά.

Όπως αναφέραμε και σε άλλο ρεπορτάζ δεν έχει ακόμη υπογράψει κάποιο νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όμως επί της ουσίας υπάρχει ενεργό συμβόλαιο. Οι δύο πλευρές βέβαια είναι σε συζητήσεις και όλα δείχνουν πως θα δώσουν τα χέρια για να συμφωνήσουν και να συνεχίσουν μαζί.

Άλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει την οικονομική τους υπέρβαση με τα χρήματα που έχουν προτείνει στον Ελ Κααμπί για να παίρνει ετησίως. Η πρόταση που θα περίμενε ενδεχομένως από κάποιο μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης δεν έχει κάνει ακόμη την εμφάνισή της, οπότε ο Ολυμπιακός αυτήν τη στιγμή είναι η ιδανική απόφαση για τον έμπειρο επιθετικό.

Όπως είναι τώρα τα πράγματα όλα δείχνουν πως Ολυμπιακός και Ελ Κααμπί θα συνεχίσουν μαζί, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη. Είναι θέμα που από μέρα σε μέρα, όμως, αναμένεται να «κλειδώσει».

Η πρώτη του προπόνηση

Την Τρίτη ο ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους «ερυθρόλευκους» στην Ολλανδία. Ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και τα πράγματα ήταν σαν να μην πέρασε μία ημέρα.

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ο Ελ Κααμπί κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά και ομιλητικός με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Αυτό το στοιχείο μπορεί να λέει πολλά.. Όπως και χθες, έκανε μια ανάρτηση με δύο φωτογραφίες του από την προπόνηση. Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας, όμως, μέχρι την οριστική εξέλιξη κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος…

Από την άλλη ο Ελ Κααμπί δείχνει πως είναι κομμάτι της ομάδας, ξέρει το κλίμα και δε χρειάζεται καθόλου χρόνο προσαρμογής, κάτι το οποίο έδειξε άλλωστε και από την πρώτη του προπόνηση στην Ολλανδία. Βέβαια θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, αναφορικά με τη φυσική του κατάσταση. Ο Ελ Κααμπί πάντως είναι από τους ποδοσφαιριστές που στη δουλειά δεν είπε ποτέ «όχι» και αυτό ήταν κάτι που άρεσε πάντα στον Μεντιλίμπαρ.