Σεφτέ στις ευρωπαϊκές νίκες θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός

Ρέτσος - Ροντινέι

i

©Intime

Σεφτέ στις ευρωπαϊκές νίκες θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:09 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 03.10.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (3/10, 19:45) την Μπράγκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με στόχο τη νίκη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπράγκα (3/10, 19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Λυών στην πρεμιέρα (2-0) θέλουν τη νίκη ώστε να πανηγυρίσουν τους πρώτους τους βαθμούς στη φετινή διοργάνωση, την ώρα που οι Πορτογάλοι, προέρχονται από νίκη με ανατροπή επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-1).

«Είναι η στιγμή που θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, να βελτιωθούμε, όπως περιμένει ο κόσμος. Στην προετοιμασία δεν είχαμε κάποιους παίκτες, αλλά προσπαθούμε όλοι μαζί πλέον να γίνουμε πολύ πιο ανταγωνιστικοί, όπως πέρσι. Να πιέζουμε πολύ ψηλά, να είμαστε πιο επιθετικοί, αλλά να είμαστε αποτελεσματικοί και στην άμυνα. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, θέλουμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος κόουτς συμπεριέλαβε άπαντες στην αποστολή, αφού πλέον είναι διαθέσιμοι και οι Μασούρας, Ζέλσον Μαρτίνς, Πιρόλα. Αναλυτικά η αποστολή: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Μπιανκόν, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μαρτίνς.

Από την άλλη, ο Κάρλος Καρβαλιάλ, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σαλασάρ, Ολιβέιρα, Μπαμπού και Μουτίνιο. Άλλοι εξ αυτών είναι τραυματίες από τον Αύγουστο και άλλοι από τον Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά η αποστολή των Πορτογάλων: Ματέους, Τιάγκο Σα,Λούκας Χόρνιτσεκ, Βίκτορ Γκόμες, Ζοάο Φερέιρα, Γιόνατας, Αρέι-Εμπί, Νιακατέ, Άντριαν Μαρίν, Γιούρι Ριμπειρό, Βίκτορ Καρβάλιο, Αντρέ Όρτα, Γκόρμπι, Γκαρμπί, Ζοάο Μάρκες, Ζοάο Βασκονσέλος, Μπρούμα, Γκουϊτάνε, Ρικάρντο Όρτα, Ρότζερ, Ελ Ουαζάνι, Γκάμπρι Μαρτίνεθ και Ρομπέρτο ​​Φερνάντεζ.

Ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών και νυν της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως «όπως και εμείς, όπως ισχύει δηλαδή σε ότι αφορά και εμάς, έτσι και ο Ολυμπιακός ξέρει τα δεδομένα. Θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου για να πάρουμε αποτέλεσμα.

Εάν έλεγα ποτέ πώς το μυαλό μας θα ήταν στην Πόρτο θα ήταν παράλογο. Ποτέ πριν από έναν αγώνα δεν θέλουμε την ισοπαλία ή την ήττα. Πριν από έναν αγώνα ποτέ δεν λέμε για ισοπαλία ή ήττα. Πάντα πάμε για τη νίκη».

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Γκαρθία – Ροντινέι, Τσικίνιο, Μασούρας – Ελ Κααμπί.

Μπράγκα: Ματέους – Γκόμες, Φερέιρα, Νιακατέ, Μάριν – Καρβάλιο, Γκόρμπι – Μπρούμα, Α. Όρτα, Ρ. Όρτα – Ελ Ουαζανί.