«Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις για Σαρί»

O Γιουσούφ Σαρί - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις για Σαρί»

Sportal newsroom 15:25 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 11.07.2024

Σενάριο από την Τουρκία υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός έκατσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Αδάνα Ντεμιρσπόρ, με στόχο να πάρει τον Γιουσούφ Σαρί.

Ο Ολυμπιακός τη φετινή χρονιά έχει μεγαλύτερη ανάσα όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις του με ποδοσφαιριστές και ψάχνει με ηρεμία τους παίκτες που θα συνθέτουν το νέο ρόστερ. Αυτό διότι η κατάκτηση του Europa Conference League του εξασφάλισε μία θέση στη League Phase του Europa League, εκεί όπου θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο διήμερο 25/26 Σεπτεμβρίου.

Τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει για τους Πειραιώτες ουκ ολίγα και ένα από τα πιο φρέσκα αφορά τον Γιουσούφ Σαρί. Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του ο δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, οι «ερυθρόλευκοι» και η Αδάνα Ντεμιρσπόρ έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης.

«Επίσημες διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Γιουσούφ Σαρί ξεκίνησαν η Αντάνα Ντεμίρσπορ και ο Ολυμπιακός», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ, ο οποίος τόνισε παράλληλα πως στο παρελθόν είχαν ενδιαφερθεί τρεις ακόμα ελληνικές ομάδες. Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Ο Σαρί κατέγραψε πέρυσι 24 συμμετοχές με 3 γκολ και 8 ασίστ στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, είχε 2 ματς με ισάριθμα γκολ στο Κύπελλο, ενώ στα προκριματικά του Europa Conference μέτρησε σε 6 αγώνες, 2 τέρματα και άλλες τόσες ασίστ.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του Μορέλος

Η υπόθεση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν έχει κλείσει ακόμα με τους πάντες να ελπίζουν στην παραμονή του Μαροκινού φορ. Ο Ολυμπιακός θέλει να βρει τη φόρμουλα που θα πείσει τον πρώτο του περσινό σκόρερ να μείνει στην ομάδα.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες μοιάζουν να κοιτάζουν και εναλλακτικές για τη γραμμή κρούσης τους. Ανάμεσα σε αυτές, όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, είναι και ο Αλφρέντο Μορέλος, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Σάντος. Ο 28χρονος επιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή του και ανάμεσα στις ομάδες που φαίνεται να τον διεκδικούν είναι και ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «Versus» αναφέρει πως: «Ο Αλφρέντο Μορέλος δεν έχει χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή Φάμπιο Καρίγ και το διοικητικό συμβούλιο ψάχνει να βρει την ομάδα στην οποία θα τον δώσει αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ο παίκτης με τις υψηλότερες αποδοχές στην ομάδα, το 2024, έπαιξε σε 17 παιχνίδια, σημείωσε 4 γκολ και έδωσε μόνο μία ασίστ.

Στο Πρωτάθλημα Βραζιλίας Series B, έπαιξε 6 παιχνίδια και σημείωσε 2 γκολ, με μόλις 332 λεπτά στο γήπεδο. Τις τελευταίες εβδομάδες, ο επιθετικός έλαβε πρόταση από μεξικανικό σύλλογο, η οποία έγινε δεκτή από τη Σάντος, αλλά απορρίφθηκε αμέσως από τον παίκτη. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η Ατλέτικο Νασιονάλ έχει μιλήσει με το επιτελείο του ποδοσφαιριστή αλλά και με το διοικητικό συμβούλιο της Σάντος, για μια πιθανή μεταγραφή. Τον επιθετικό προσέγγισε και ο Ολυμπιακός».