Σενάριο για επιστροφή Τσιμίκα στον Ολυμπιακό

O Κώστας Τσιμίκας

i

© Intime

Σενάριο για επιστροφή Τσιμίκα στον Ολυμπιακό

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:26 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 22.08.2024

Μία φημολογία κυκλοφόρησε στην Αγγλία τα τελευταία 24ωρα, στην οποία πρωταγωνιστές είναι ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Τσιμίκας.

Το φινάλε της φετινής μεταγραφικής περιόδου πλησιάζει, ωστόσο ο Ολυμπιακός μοιάζει να μην έχει ολοκληρώσει ακόμα τις προσθήκες του. Τα ονόματα των Κάρμο και Ποντένσε συνεχίζουν να ακούγονται έντονα, με εκείνο του πρώτου να επανέρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Ωστόσο, τα σενάρια δεν αφορούν μόνο αυτούς τους δύο, αφού ένας ακόμα παίκτης εμπλέκεται στη φημολογία γύρω από τους «ερυθρόλευκους». Αυτός είναι ο Κώστας Τσιμίκας, με τον δημοσιογράφο Στίβεν Κουντούρου να αναφέρει πως υπάρχει μία φήμη για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ τόνισε πως ο Άρνε Σλοτ δεν υπολογίζει τον 28χρονο μπακ και εκείνος ενδεχομένως να αποχωρήσει από το Μέρσεϊσάιντ.

«Ακούγονται "ψίθυροι" για πιθανή επιστροφή του Κώστα Τσιμίκα στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας διεθνής δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Άρνε Σλοτ και ο δανεισμός στην πρώην ομάδα του φαντάζει λογικός. Ο ίδιος ψάχνει χρόνο συμμετοχής και ο "Θρύλος" ψάχνει αριστερό μπακ. Να σημειωθεί πως πρόκειται για φημολογία και όχι κάτι "χειροπιαστό"», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Τσιμίκας φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, αποτελώντας μάλιστα και ποδοσφαιρικό «παιδί» των Πειραιωτών. Ο ίδιος αγωνίστηκε συνολικά 86 φορές με τους «ερυθρόλευκους», με κορυφαία σεζόν εκείνη της χρονιάς 2019-20. Αυτή του εξασφάλισε και τη μεταγραφή στη Λίβερπουλ, με τον αγγλικό σύλλογο να δαπανά 13 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τα δικαιώματά του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν φαντάζει, βέβαια. Αν μη τι άλλο, αυτό αναφέρει και το αγγλικό ΜΜΕ «Anfield Central», το οποίο κάνει αναφορά στο ελλιπές ρόστερ της ομάδας, όσον αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας. «Το "βάθος" όσον αφορά τους αριστερούς μπακ είναι αρκετά μικρό. Εκτός από τους Ρόμπερτσον και Τσιμίκα, η μόνη εναλλακτική που υπάρχει είναι ο Τζο Γκόμεζ. Φαίνεται λοιπόν πολύ απίθανο οι Reds να είναι πρόθυμοι να αφήσουν τον Έλληνα διεθνή να φύγει από τον σύλλογο», τόνισε η ιστοσελίδα.