«Αποκτά Στάμενιτς μέσω Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ολυμπιακός»

Ο Μάρκο Στάμενιτς

i

© Imago

«Αποκτά Στάμενιτς μέσω Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ολυμπιακός»

Sportal newsroom 22:55 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 25.06.2024

Δημοσίευμα από το εξωτερικό υποστηρίζει πως ο Μάρκο Στάμενιτς θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, αφού πρώτα αποκτήσει τα δικαιώματά του η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το καλοκαίρι πήρε σάρκα και οστά, όμως για τις ομάδες το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει θάλασσα και διακοπές αλλά προετοιμασία εν όψει της νέας χρονιάς. Βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα σε αυτό το κομμάτι, αφού θα δώσει το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς στις 25/26 Σεπτεμβρίου.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο σύλλογος θα μείνει άπραγος μέχρι τον Αύγουστο στο μεταγραφικό σκέλος. Μάλιστα, τα πρώτα ονόματα έκαναν ήδη την εμφάνισή τους. Ένα από αυτά είναι και εκείνο του Μάρκο Στάμενιτς, του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα. Σύμφωνα με την «Athletic», λοιπόν, οι Πειραιώτες θα κάνουν δικό τους τον αμυντικό μέσο, τον οποίο θα αποκτήσουν με δανεισμό από τη Νότιγχαμ.

Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ για τους μικρούς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:51 - 17.06.2024

Αποφασίζει ο Μεντιλίμπαρ για τους μικρούς

Αρκετά ήταν τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπως και αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδειξαν πως έχουν μέλλον μπροστά τους. Όμως από την άλλη δεν είναι και πολλοί αυτοί οι οποίοι έχουν τις δυνατότητες από τόσο νωρίς να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα.

Ωστόσο, για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή το μέλλον φαίνεται ξεκαθαρισμένο. Συγκεκριμένα, τόσο αγγλικά ΜΜΕ όσο και Σέρβικα, σε συνδυασμό με το Transfermarkt, υποστηρίζουν πως ο 22χρονος δεν θα πάει στη Νότιγχαμ αλλά στην Κόβεντρι, με το deal να είναι δεδομένο. Βέβαια, ο σύλλογος δεν επιβεβαιώνει τίποτα και όλα προκύπτουν από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, επομένως δεν υπάρχει κάτι επίσημο για την ώρα.

Ο Στάμενιτς φόρεσε 15 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο της Νέας Ζηλανδίας, σκοράροντας και ένα γκολ. Παράλληλα, στον Ερυθρό Αστέρα πήγε προερχόμενος από την Κοπεγχάγη, εκεί όπου συνυπήρξε με τον Πεπ Μπιέλ. Εκεί κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ενώ με τους «ερυθρόλευκους» είχε ενεργή συμμετοχή στο νταμπλ, καταγράφοντας 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμός δύο γκολ και μία ασίστ.