Σενάριο για Ζότα Σίλβα και Ολυμπιακό από τον «Telegraph»

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Σενάριο για Ζότα Σίλβα και Ολυμπιακό από τον «Telegraph»

Sportal newsroom 22:50 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:43 - 12.08.2024

Ενδεχόμενο δανεισμό του Ζότα Σίλβα στον Ολυμπιακό βλέπει ο «Telegraph», με αφορμή την πτώση της ιεραρχίας του παίκτη στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ένα σενάριο, στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ο Ολυμπιακός, κυκλοφόρησε από τον «Telegraph». Σύμφωνα με αυτό, ο νεαρός επιθετικός, Ζότα Σίλβα, ενδεχομένως να καταλήξει στον Πειραιά υπό τη μορφή δανεισμού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η απόκτηση του Ραμόν Σόσα από τον σύλλογο σε συνδυασμό πως υπάρχει η πιθανότητα απόκτησης ενός ακόμα παίκτη, φέρει τον Πορτογάλο χαμηλότερα στην ιεραρχία. Επομένως, εκείνος αναμένεται να δοθεί δανεικός και το αγγλικό ΜΜΕ υποστηρίζει πως μία από τις ομάδες που ενδέχεται να δοθεί δανεικός είναι ο Ολυμπιακός.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι κοντά στην απόκτηση του διεθνούς εξτρέμ, Ραμόν Σόσα, δίνοντας 11 εκατομμύρια λίρες. Ο σύλλογος έφτασε σε συμφωνία με την Ταλέρες για τον 24χρονο, έπειτα από εβδομάδες παρατεταμένων διαπραγματεύσεων.

Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, η Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Πορτογάλου επιθετικού, Ζότα Σίλβα. Αυτό που φαντάζει ως πιθανό σενάριο είναι να ενταχθεί στον ελληνικό σύλλογο του Ευάγγελου Μαρινάκη, τον Ολυμπιακό, ο οποίος και θα τον αποκτήσει ως δανεικό. Αυτό θα συμβεί εάν ο Σόσα και ένας ακόμα εξτρέμ αποκτηθούν πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Telegraph» στο δημοσίευμά της.

Επιστρέφει στους πάγκους ο Καρβαλιάλ - Ποια ομάδα αναλαμβάνει

Ριζικές είναι οι αλλαγές στις τάξεις της Μπράγκα, καθώς η διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας αποφάσισε να απομακρύνει από την τεχνική ηγεσία τον Ντάνιελ Σόουσα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο 39χρονος προπονητής απολύθηκε από τη θέση του και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, αυτό έγινε διότι η διοίκηση θεώρησε ότι δεν υπήρχε πρόοδος στην ομάδα. Το αποτέλεσμα (0-0) επί της Σερβέτ προκάλεσε ανησυχίες στη διοίκηση και με την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Αμαδόρα, ο Σόουσα απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Μπράγκα.

«Η Μπράγκα ενημερώνει ότι ο Ντάνιελ Σόουσα δεν είναι πλέον προπονητής της βασικής ομάδας, με άμεση ισχύ. Οι βοηθοί του Φρανσίσκο Μάτος, Μάξι Περέιρα, Ρικάρντο Ριμπέιρο, Άμπελ Πιμέντα, Κάρλος Γκόμες και Μιγκέλ Μπάστος φεύγουν επίσης από τον σύλλογο μαζί του, η Μπράγκα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ντάνιελ Σόουσα και την τεχνική του ομάδα για την αφοσίωση και τη δέσμευσή τους στο Club τους τελευταίους μήνες. Το όνομα του νέου προπονητή της Μπράγκα θα επισημοποιηθεί εν ευθέτω χρόνω», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι ιθύνοντες του πορτογαλικού κλαμπ.

Διάδοχός του είναι ο Κάρλος Καρβαλιάλ, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του. Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, έχει δουλέψει στο παρελθόν στην Μπράγκα και συγκεκριμένα το 2006 και από το 2020 μέχρι το 2022, με τη συγκεκριμένη θητεία να είναι η τρίτη.