Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανακοίνωσε τη συμφωνία Ολυμπιακού - Σέρτζιο Ολιβέιρα, με σήμα της δεκαετίας του '80!

Φωτ. IMAGO

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανακοίνωσε τη συμφωνία Ολυμπιακού - Σέρτζιο Ολιβέιρα, με σήμα της δεκαετίας του '80!

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:53 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 04.09.2024

Μέσω ανάρτησης στα social media ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα στον Ολυμπιακό και παράλληλα αποκάλυψε τις λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση. Ο «γκουρού» των μεταγραφών στην ανάρτησή του χρησιμοποίησε ένα... αρχαίο σήμα των «ερυθρόλευκων».

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος μέσος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Μερικά λεπτά πριν την άφιξη του 32χρονου χαφ στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στους κατόχους του Conference League και παράλληλα αποκάλυψε τις λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση.

Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος στην ανάρτηση που έκανε χρησιμοποίησε ένα... αρχαίο σήμα του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα μια... παραλλαγή από αυτό που είχαν οι Πειραιώτες τη δεκαετία του '80!

Η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο:

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα θα περάσει εντός των επόμενων ωρών από τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις, εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διάρκειας 2 ετών με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα και ακολούθως θα ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!