Σκέψεις για Τζολάκη από τον Καρβαλιάλ

Κωνσταντίνος Τζολάκης

i

Κωνσταντίνος Τζολάκης / © Intime

Σκέψεις για Τζολάκη από τον Καρβαλιάλ

Διονύσης Βερβελές 09:40 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 14.08.2024

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει ενεργό τον 21χρονο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού…

Έχει σκοπό να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων ο Κάρλος Καρβαλιάλ για το ματς που έχει ο Ολυμπιακός σήμερα (28/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» όπως αναφέραμε σκέφτεται σοβαρά να δώσει φανέλα βασικού στον Όρτα. Ο νεοφερμένος μέσος έχει δείξει στις προπονήσεις πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ο έμπειρος κόουτς θεωρεί πως μπορεί να δώσει την ταχύτητα που ψάχνει για την ομάδα του Πειραιά.

Για αυτό και είναι πολύ πιθανό να του δώσει φανέλα βασικού την Κυριακή, έτσι ώστε να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του ο νέος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Να σημειωθεί πως ο Όρτα μαζί με τον Τσικίνιο είχαν συμπεριληφθεί και στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» στο παιχνίδι με τον Άρη την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Από εκεί και πέρα όμως έχει σκοπό ο Καρβαλιάλ να κάνει και άλλες αλλαγές. Ένα σενάριο που έχει στο μυαλό του και φαίνεται πως «παίζει» σοβαρά, είναι να βάλει κάτω από τα δοκάρι τον Κωνσταντή Τζολάκη. Ο 21χρονος τερματοφύλακας έχει ενεργοποιηθεί ξανά από τον Καρβαλιάλ, από εκεί που δεν είχα καμία συμμετοχή με τον προηγούμενο προπονητή, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Τον έβαλε στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά, στη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 3-2. Και τώρα φαίνεται πως έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα ο νεαρός γκολκίπερ να μπει και πάλι βασικός στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτό που θέλει ο Καρβαλιάλ είναι να έχει ενεργό και τον Τζολάκη, έτσι ώστε όποτε χρειάζεται να είναι έτοιμος να προσφέρει, αλλά επίσης να δώσει και ανάσες στον Πασχαλάκη ο οποίος έχει συνεχόμενα ματς με τον Ολυμπιακό από την πρώτη στιγμή που αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους», δηλαδή την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Είναι, λοιπόν, ένα σενάριο και αυτό να δούμε και πάλι τον Τζολάκη βασικό αντί του Πασχαλάκη, αν και είναι κάτι το οποίο θα αποφασίσει ο Καρβαλιάλ…