Σκληρό πόκερ για Ελ Κααμπί - Βελτιωμένη πρόταση από τον Ολυμπιακό

Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

/©Intime

Σκληρό πόκερ για Ελ Κααμπί - Βελτιωμένη πρόταση από τον Ολυμπιακό

Διονύσης Βερβελές 09:01 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:01 - 29.06.2024

Η έντονη φημολογία στην Τουρκία, μια νέα πρόταση και η αναμονή για τον Μαροκινό…

Είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο ο Ελ Κααμπί και ο Ολυμπιακός δεν θα… παραιτηθεί εύκολα. .Όπως τουλάχιστον παρουσιάστηκε χθες από τους Τούρκους, που έλεγαν πως ο παίκτης έκλεισε στην Φενέρμπαχτσε του Μουρίνιο, με ένα μεγάλο συμβόλαιο. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιωνόταν, ούτε από την πλευρά του παίκτη, ούτε από τον Ολυμπιακό.

Ναι, όταν ο Ελ Κααμπί έχει κάνει αυτή τη σεζόν, είναι πολύ λογικό να συγκεντρώνει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Και δεδομένα, να έχει και καλές προτάσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο, θα πουν την τελευταία λέξη και αυτό είναι κάτι που έχει μεταφερθεί και στον εκπρόσωπό του. Το δικαιούνται άλλωστε, μαζί τους ο Ελ Κααμπί έκανε αυτή τη σούπερ χρονιά και ανέβασε τους πόντους του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Ολυμπιακός έτσι, θα κάνει και νέα βελτιωμένη πρόταση στον Ελ Κααμπί, αν δεν την έχει ήδη καταθέσει. Θέλει και ο Μεντιλίμπαρ να κλείσει αυτό το κεφάλαιο, μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία. Είναι βασικό στην Ολλανδία να έχει το φορ του, να ξέρει με ποιον θα δουλέψει για την ομάδα της νέας σεζόν. Ιδανικό σενάριο για τον Βάσκο προπονητή, είναι η παραμονή του Ελ Κααμπί.

Προφανώς και καταλυτικό ρόλο θα παίξει και τι πρόταση μπορεί να έχει στα χέρια του ο Ελ Κααμπί, αλλά και οι συνθήκες, να νιώθει καλά εκεί. Οι Τούρκοι, ναι, μπορούν να του προσφέρουν ένα μεγάλο συμβόλαιο. Το ίδιο έγινε και πέρσι με τον Μπακαμπού, που έβαλε την καριέρα του σε περιπέτεια μετά και με τρεις ομάδες μέσα σε μία σεζόν. Από την Αλ Τζαζίρα στην Γαλατά κι από εκεί στην Μπέτις.

Φαίνεται πως αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να είναι καθοριστικό για τον Ελ Κααμπί και το θέμα της παραμονής του ή μη στον Ολυμπιακό. Οι Τούρκοι τον εμφάνισαν ως «κλεισμένο», αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Επαναλαμβάνουμε, ο Ολυμπιακός πρόταση βελτιωμένη καταθέτει και περιμένει…