«Στα υπόψιν του Ολυμπιακού ο Κουτίνιο»

Φελίπε Κουτίνιο

i

©intime

«Στα υπόψιν του Ολυμπιακού ο Κουτίνιο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:11 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 29.05.2024

Όπως αναφέρουν στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός έχει στα υπόψιν του τον Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος αγωνίζεται στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Ντουχΐλ.

Οι Τούρκοι πέταξαν... βόμβα και σύνδεσαν τον Ολυμπιακό με τον Φελίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο Κατάρ για λογαριασμό της Αλ Ντουχαΐλ, με την οποία μετράει 22 συμμετοχές, εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το καλοκαίρι όμως ο δανεισμός του με την ομάδα από το Κατάρ ολοκληρώνεται και δεν αναμένεται να επιστρέψει στην Άστον Βίλα, αφού ο Ουνάι Έμερι δεν τον έχει στα πλάνα του. Το συμβόλαιο με την ομάδα από το Μπέρμιγχαμ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.

Ελικόπτερα, drones, το ισλαμικό κράτος και συντεταγμένα στο γήπεδο οπαδοί του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα – Η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Europa Conference League
CONFERENCE LEAGUE

20:52 - 13.05.2024

Ελικόπτερα, drones, το ισλαμικό κράτος και συντεταγμένα στο γήπεδο οπαδοί του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα – Η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Europa Conference League

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τον τελικό του Europa Conference League Ολυμπιακός – Φιορεντίνα. Η αστυνομία έδωσε εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή του.

Στην Τουρκία λοιπόν έχουν συνδέσει τον 31χρονο μέσο με τους «ερυθρόλευκους», λέγοντας πως θα τον έχουν στα υπόψιν τους για το μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαίρι. Ωστόσο δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός που εξετάζει την περίπτωσή του, με την Μπεσίκτας επίσης να τον έχει στη λίστα της. Η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη μάλιστα έχει το πάνω χέρι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα.

Αυτή δεν είναι η μόνη φορά που συνδέεται πάντως ο Κουτίνιο με την ελληνική ομάδα. Τον περασμένου Γενάρη στη Βραζιλία ανέφεραν πως η Βάσκο Ντα Γκάμα θέλει να φέρει πίσω τον παίκτη της Αλ Ντουχαΐλ, ο οποίος από τη μεριά του δεν φάνηκε και πολύ... ψημένος με την προοπτική αυτή.

Κι αυτό διότι ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη, με τους Βραζιλιάνους να αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είχε προσεγγίσει τον παίκτη, αλλά οι συζητήσεις δεν πήγαν καλά λόγω των υψηλών οικονομικών δεδομένων.

Ο 31χρονος έχει συνδέσει την καριέρα του κατά κύριο λόγο με τη Λίβερπουλ, με την οποία έκανε τις καλύτερες σεζόν. Σε πέντε χρόνια ο Βραζιλιάνος πέτυχε 54 τέρματα και έχει μοιράσει 43 ασίστ. Μεταξύ άλλων έχει παίξει στην Μπαρτσελόνα, την Ίντερ και την Μπάγερν Μονάχου, με την οποία έχει κατακτήσει ένα Champions League.