«Στο κόλπο για Πέτκοβιτς ο Ολυμπιακός»
i

©intime

«Στο κόλπο για Πέτκοβιτς ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Χούπης 22:33 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 01.07.2024

Όπως αναφέρουν στην Κροατία ο Ολυμπιακός έχει μπει στην κούρσα για την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού, Μπρούνο Πέτκοβιτς.

Τη στιγμή που το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι αβέβαιο στον Ολυμπιακό, οι Κροάτες σύνδεσαν έναν επιθετικό με την ομάδα του Πειραιά. Ο λόγος γίνεται για τον Μπρούνο Πέτκοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το κροατική Μέσο germanijak.hr, ο επιθετικός της Ντίναμο έχει γίνει πόλος έλξης από αρκετές ομάδες και μέσα σε αυτές είναι και ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», πάντα σύμφωνα με τους Κροάτες, θα έχει να ανταγωνιστεί τη Φιορεντίνα, την Τράμπζονσπορ και την Μπολόνια.

Η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι στα 2.500.000 ευρώ, ένα ποσό που κάνει ακόμα πιο ελκυστική την περίπτωσή του. Ο 30χρονος στην ομάδα του Ζάγκρεμπ παίρνει ετησίως πάνω από 2.000.000 ευρώ και όπως υποστηρίζουν στην Κροατία έχει ήδη πει «όχι» σε προσφορές που φτάνουν το 1.800.000 ευρώ.

Ο Μπρούνο Πέτκοβιτς λοιπόν από το 2018 φοράει τη φανέλα της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, η οποία τον απέκτησε από την Μπολόνια. Κατά κύριο λόγο έχει αγωνιστεί σε ομάδες από την Ιταλία όπως η Ελλάς Βερόνα, η Κατάνια, η Τραπάνι, η Βίρτους Εντέλα και η Ρετζιάνα.

Έχει αγωνιστεί στην ακαδημία της Κατάνια, ενώ από την Κροατία έχει φορέσει τις φανέλες των Ντραγκοβόλιατς, Ντίναμο Ζάγκρεμπ και ΝΚ Ζάγκρεμπ μεταξύ άλλων. Τη φετινή σεζόν μάλιστα έχει αγωνιστεί κόντρα σε δύο ελληνικές ομάδες, την ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League και τον ΠΑΟΚ για τους «16» του Conference League. Υπενθυμίζεται επίσης ότι και η Ένωση έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του 30χρονου επιθετικού.