Ολυμπιακός: Στη Βραζιλία οι Νέοι με τους «μεγάλους»

Μπακούλας - Μουζακίτης

i

©Intime

Ολυμπιακός: Στη Βραζιλία οι Νέοι με τους «μεγάλους»

Ενισχυμένοι οι «ερυθρόλευκοι» για το μεγάλο ματς με τη Φλαμένγκο…

Έφτασε η ημέρα που ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα οι Νέοι του θα φύγουν για τη Βραζιλία. Εκεί όπου το Σάββατο 24 του μήνα θα αντιμετωπίσουν τη Φλαμένγκο στο μεγάλο τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Πριν λίγους μήνες οι μικροί της ομάδας του Πειραιά έκαναν περήφανη όλη την Ελλάδα, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα το Youth League.

Κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά από ελληνική ομάδα, όμως ο Ολυμπιακός το κατάφερε και αυτό και πλέον έχει ως μεγάλο στόχο για το μέλλον να εκμεταλλευτεί και να προωθήσει αυτήν την καλή «φουρνιά» που έχει στις τάξεις του από την ακαδημία. Οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα το μεσημέρι πρόκειται να αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο της Αθήνας, το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη Φρανκφούρτη και από εκεί θα πετάξουν για τη Βραζιλία και συγκεκριμένα το Ρίο.

Για αυτόν το σημαντικό αγώνα προπονητής της ομάδας των Νέων θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Ο άνθρωπος δηλαδή που οδήγησε τους μικρούς στη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Youth League. Είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει την ομάδα, ενώ ο Ρομέν Πιτό ο οποίος είναι ο νέος προπονητής του τμήματος κάτω των 19 ετών, δεν έχει συμπληρώσει ούτε μήνα στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα.

Στη Βραζιλία ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει... ενισχυμένος, αφού θα έχει στην αποστολή του και τους πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν προωθηθεί από τις αρχές του καλοκαιριού στην πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τους Κουτσίδη, Μπακούλα, Μουζακίτη, Παπακανέλλο και Κωστούλα. Παίκτες οι οποίοι ήταν εκ των πρωταγωνιστών των Νέων που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ευρώπης και θα αγωνιστούν και στο ιστορικό ματς με τη Φλαμένγκο που θα γίνει στο Μαρακανά.

Ζέλσον Μαρτίνς: «Νιώθω πολύ καλά, θα συνεχίσω για να έχω πολλά γκολ και ασίστ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:50 - 19.08.2024

Ζέλσον Μαρτίνς: «Νιώθω πολύ καλά, θα συνεχίσω για να έχω πολλά γκολ και ασίστ»

Ο πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού επί του Βόλου, Ζέλσον Μαρτίνς, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας και τόνισε ότι είναι αρκετά καλά και θα συνεχίσει να δουλεύει για να έχει πολλά γκολ και ασίστ.

Επιπλέον, στη διάθεση του Συλαϊδόπουλου θα είναι και ο Μπότης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είναι γεννημένος του 2004 και από τη στιγμή που ο τελικός είναι για παίκτες κάτω των 20 ετών, ο Μπότης έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής. Αναφορικά με τις απουσίες που θα υπάρχουν σε σχέση με την ομάδα που σήκωσε την κούπα, αυτές είναι του τερματοφύλακα Σίνα, των αμυντικών Κ. Κωστούλα, Γατόπουλου και των αρχηγών Κουτσογούλα, Χρήστου οι οποίοι δεν είναι πλέον στους «ερυθρόλευκους».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!