Στη Χαλκίδα τα τρόπαια του Youth και του Conference League - Χαμός στην πόλη της Εύβοιας
i

© Olympiacos

Στη Χαλκίδα τα τρόπαια του Youth και του Conference League - Χαμός στην πόλη της Εύβοιας

Sportal newsroom 23:10 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 29.07.2024

Τα τρόπαια που κατέκτησε σε Youth και Conference League ο Ολυμπιακός συνέχισαν την περιοδεία τους, με επόμενο προορισμό τη Χαλκίδα.

Τα τρόπαια τα οποία κατέκτησε ο Ολυμπιακός λίγο καιρό πριν συνεχίζουν την περιοδεία τους και μετά την Πάτρα σειρά είχε η Χαλκίδα. Εκεί, οι κούπες του Youth League και του Conference League αποτέλεσαν πόλο έλξης για ουκ ολίγους φιλάθλους των Πειραιωτών, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην πόλη της Εύβοιας. Μάλιστα, για μία ακόμα φορά έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους στον Ερασιτέχνη, αγοράζοντας κάρτες φιλάθλου και μέλους

«Κοκκίνησε και η Χαλκίδα με τη θρυλική περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού! Παρά το γεγονός πως ήταν καθημερινή, Δευτέρα, χιλιάδες κόσμος βρέθηκε στην παραλία στο στρογγυλό της Χαλκίδας, είδε από κοντά τις ευρωπαϊκές κούπες και έβγαλε τις αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ πετάχτηκαν και αρκετά βεγγαλικά στον ουρανό δίνοντας ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση! Παράλληλα ο κόσμος συνέχισε την έμπρακτη στήριξή του και στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό βγάζοντας κάρτες φιλάθλου και μέλους για τη νέα αγωνιστική περίοδο», ανέφερε στην ενημέρωσή της η ομάδα.

Ολυμπιακός: «Δύο μήνες πέρασαν από τότε που το όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Το βράδυ της 29ης Μαΐου ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία κατακτώντας το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο, μετά τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φιορεντίνα χάρη στο γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116ο λεπτό του τελικού της «OPAP Arena». Δύο μήνες έχουν περάσει από εκείνη τη μέρα που οι Πειραιώτες «πάτησαν» στην κορυφή της Ευρώπης κάνοντας πραγματικότητα το «όνειρο τρελό».

«29/5/2024 – 29/7/2024: Δύο μήνες πέρασαν από τότε που το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Στιγμές ερυθρόλευκης υπερηφάνειας!», αναφέρει στην ανάρτησή της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στα social media με αφορμή τη συμπλήρωση δύο μηνών από την κατάκτηση του Europa Conference League.