Στην Ελλάδα και ο Μεντιλίμπαρ

Ο Μεντιλίμπαρ

Στην Ελλάδα και ο Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 19:55 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:56 - 09.07.2024

Στη χώρα μας ο Βάσκος τεχνικός των «ερυθρολεύκων»…

Επιστρέφει σιγά-σιγά ο Ολυμπιακός στην καθημερινότητα του, όσο πλησιάζει και η ημέρα της πρώτης συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Οι παίκτες πρόκειται να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση την Τετάρτη, ενώ από τη Δευτέρα έχουν ξεκινήσει κάποιοι παίκτες να κάνουν διάφορες εργομετρικές εξετάσεις.

Παράλληλα, σήμερα, Τρίτη (9/7), επιστρέφει στην Ελλάδα και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός είχε φύγει από τη χώρα μας περίπου έναν μήνα πριν, είχε πάει στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές του διακοπές και τώρα πλέον θα είναι ξανά στο Ρέντη για την ομάδα του Πειραιά. Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα «τρέξουν» αρκετά πράγματα για τους «ερυθρόλευκους», αναφορικά με τα μεταγραφικά ζητήματα αλλά και τις ανανεώσεις συμβολαίων συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Άλλωστε ο Μεντιλίμπαρ παρά το γεγονός πως έλειπε όλο αυτό το διάστημα ήταν ενεργός στο σχεδιασμό της ομάδας, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό ειδικά στο θέμα του Ελ Κααμπί έχει παρέμβει και ο ίδιος με προσωπική του επικοινωνία με τον έμπειρο επιθετικό. Παράλληλα, θα κλείσουν και τα τελευταία θέματα που εκκρεμούν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Τα πάντα βέβαια έχουν πάρει τη σειρά τους, ειδικά στο θέμα της προετοιμασίας, καθώς όλο αυτό το διάστημα τόσο οι άνθρωποι της διοίκησης όσο και αρκετοί παράγοντες από το Ρέντη, δούλεψαν για να είναι όλα έτοιμα με την επιστροφή της ομάδας στην καθημερινότητα και τις προπονήσεις της.

Οπότε όλα δείχνουν πως με την επιστροφή του Μεντιλίμπαρ στην Ελλάδα, θα υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία θα προχωρήσουν τόσο στο οργανωτικό κομμάτι της προετοιμασίας, όσο όμως και στο θέμα του σχεδιασμού του ρόστερ.

Με τα ζητήματα των ανανεώσεων συμβολαίων να είναι σε αυτά τα οποία έχουν δώσει προτεραιότητα οι «ερυθρόλευκοι», καθώς από την παραμονή ή μη κάποιων συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών θα φανεί και ποια κενά θα δημιουργηθούν στο ρόστερ ώστε να γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις για τη νέα σεζόν.