Στην Ελλάδα σήμερα Όρτα και Βέλντε, συνεχίζει τη... μάχη για Ποντένσε ο Ολυμπιακός

Ο Αντρέ Όρτα

i

© Intime

Στην Ελλάδα σήμερα Όρτα και Βέλντε, συνεχίζει τη... μάχη για Ποντένσε ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 09:18 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 28.07.2024

Στην Ελλάδα αναμένονται σήμερα πιθανότατα οι Όρτα, Βέλντε και οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν…

Στην ολοκλήρωση δύο ακόμη μεταγραφών είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Ολυμπιακός και να συνεχίσει σταθερά το μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα αναμένονται ακόμη και σήμερα οι Κρίστοφερ Βέλντε και Αντρέ Όρτα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει τόσο με τη Λεχ Πόζναν όσο και την Μπράγκα αντίστοιχα, προκειμένου να αποκτηθούν και να αποτελέσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Πειραιά. Παράλληλα και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό και τα πάντα πλέον έχουν πάρει το δρόμο τους.

Κοντά στα 10 εκατομμύρια

Οι δύο αυτές μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού φτάνουν σχεδόν τα 10 εκατομμύρια ευρώ για την ομάδα και αν βάλουμε και τα συμβόλαια που είναι να υπογράψουν οι ποδοσφαιριστές, τότε αυτό το ποσό το ξεπερνούν.

Η Λεχ Πόζναν είναι να πάρει κοντά στα έξι εκατομμύρια για την πώληση του Βέλντε, ενώ από την άλλη η Μπράγκα ενώ είχε ξεκινήσει στα έξι τελικά η συμφωνία είναι κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι όμως εξαρχής ήταν διατεθειμένοι να δώσουν τα λεφτά αυτά για να προχωρήσουν το σχεδιασμό τους.

Λίγες κινήσεις πλέον

Μετά από την ολοκλήρωση των δύο αυτών μεταγραφών ο Ολυμπιακός θα κάνει και άλλες κινήσεις, αλλά πλέον δεν απομένουν πολλές ακόμη. Αυτό το οποίο θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να αποκτήσουν έναν δεύτερο επιθετικό να κλείσει η τριάδα μαζί με τους Ελ Κααμπί, Κωστούλα και από εκεί και πέρα έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Και πιθανότατα θα υπάρξει και κίνηση για έναν αριστεροπόδαρο μπακ, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί προτεραιότητα αυτήν τη στιγμή.

Όπως φυσικά υπάρχει και η περίπτωση του Ντανιέλ Ποντένσε, τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» τον θέλουν πολύ και συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις τους με τη Γουλβς για να κλείσουν θετικά και αυτό το θέμα.

Αυτές είναι οι μεταγραφές που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός και να ολοκληρώσει το ρόστερ του για αυτό το καλοκαίρι. Συνοπτικά η ομάδα του Πειραιά έχει αποκτήσει μέχρι τώρα τους Κοστίνια, Στάμενιτς, Γκαρθία, Αναγνωστόπουλο, Πιρόλα και τώρα αναμένονται οι Όρτα, Βέλντε. Και συνεχίζει. Και ποτέ δεν ξέρεις τι μας περιμένει με τον κάτοχο του Conference League και στα εκατό χρόνια ιστορίας του!