«Κοκκίνισε» η Κομοτηνή για την ευρωπαϊκή κούπα του Ολυμπιακού
i

© Olympiacos FC

«Κοκκίνισε» η Κομοτηνή για την ευρωπαϊκή κούπα του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 22:19 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:19 - 12.09.2024

Στην Κομοτηνή έφτασε το ευρωπαϊκό τρόπαιο του Ολυμπιακού κι επικράτησε χαμός από τους φίλους των Πειραιωτών.

Η περσινή σεζόν για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ήταν κάτι παραπάνω από ιδανική. Πρώτα η Κ19 του συλλόγου ήταν αυτή αυτή που «τρέλανε» την Ευρώπη και κατέκτησε το UEFA Youth League, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το ιστορικό επίτευγμα της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League και σήκωσαν το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όπως έγινε γνωστό, η «ερυθρόλευκη» αυτή κούπα θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα ώστε να τη χαρούν και οι φίλοι του Ολυμπιακού και η Κομοτηνή αποτέλεσε ακόμη έναν σταθμό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Στην Κομοτηνή συνεχίστηκε η θρυλική περιοδεία του Conference League στη Βόρεια Ελλάδα. Ο κόσμος της Κομοτηνής έδωσε δυναμικά το «παρών» και βρέθηκε δίπλα από το ιστορικό ευρωπαϊκό τρόπαιο του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, με το οποίο φωτογραφήθηκε με συγκίνηση και υπερηφάνεια. Καπνογόνα, βεγγαλικά, πολλά συνθήματα και χαμόγελα «στόλισαν» την όμορφη γιορτή των «ερυθρόλευκων» στην Κομοτηνή, για την βαρύτιμη κούπα του Conference League!

Φυσικά, ο κόσμος έδειξε και στην Κομοτηνή τη στήριξή του στα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, σχηματίζοντας ουρές για την έκδοση της συλλεκτικής Κάρτας Φιλάθλου, για τα 100 χρόνια και της Κάρτας Μέλους. Αύριο, Παρασκευή (13/9), η θρυλική περιοδεία του Conference League θα συνεχιστεί στην Αλεξανδρούπολη».