Στην Κύπρο για το τελευταίο του φιλικό ο Ολυμπιακός

Μπακούλας - Ορτέγκα - Βέλντε

i

©Intime

Στην Κύπρο για το τελευταίο του φιλικό ο Ολυμπιακός

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» στην τελευταία δοκιμασία της προετοιμασίας…

Οι ημέρες περνούν και πλέον έφτασε η στιγμή που ο Ολυμπιακός θα δώσει το τελευταίο του φιλικό, για τη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία. Οι «ερυθρόλευκοι» το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν τον Άρη Λεμεσού, εκτός έδρας, και θα ολοκληρωθεί έτσι η προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά, έχοντας δώσει συνολικά οκτώ φιλικά παιχνίδια.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» πρόκειται να αναχωρήσει σήμερα από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την Κύπρο, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πειραιά θα κάνει προπόνηση στο Ρέντη και μετά θα αναχωρήσει για το αεροδρόμιο, με τελικό προορισμό την Κύπρο.

Αυτό, ώστε να δώσει το τελευταίο του φιλικό ο Ολυμπιακός και μετά από τη Δευτέρα θα κοιτάξει να ξεκινήσει την προετοιμασία του για την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων και συγκεκριμένα αυτήν με αντίπαλο το Βόλο στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας, για τις 17 του μήνα.

Φυσικά σε σχέση με το φιλικό με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ, κόντρα στον Άρη Λεμεσού ο Ολυμπιακός θα έχει αρκετές αλλαγές. Άλλωστε πολλούς ποδοσφαιριστές τους άφησε εκτός με τους Άγγλους, έτσι ώστε να τους έχει πιο ξεκούραστους για το φιλικό στην Κύπρο και να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής, όπως άλλωστε έχει κάνει στα μέχρι τώρα τεστ που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» σε όλη την προετοιμασία τους.

Σίγουρα όμως θα δούμε περισσότερο τους Γιάρεμτσουκ, Βέλντε, οι οποίοι μπήκαν ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και αμφότεροι έδειξαν πως είναι σε καλή κατάσταση. Μάλιστα ο Βέλντε φάνηκε να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα από το χτύπημα που είχε δεχτεί στο προηγούμενο φιλικό ματς με τη Ρόμα στην Ιταλία.

Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό μετά απ' αυτό το φιλικό να υπάρξουν και εξελίξεις αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας και τις τελικές επιλογές του Μεντιλίμπαρ, ενόψει των επίσημων αγώνων. Διότι ο ίδιος θέλει ένα ρόστερ με 23 ποδοσφαιριστές, συν τους τερματοφύλακες και αυτήν τη στιγμή ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος. Όπως επίσης και όλα δείχνουν πως οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Πειραιά, δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Κάθε άλλο, όπως αναλύσαμε και blog στο μας…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!