Στην Παναγία της Τήνου αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού - Οι ευχές των ιερέων στην ομάδα

Στην Παναγία της Τήνου αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού - Οι ευχές των ιερέων στην ομάδα

Sportal newsroom 20:54 - 07.07.2024

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Παναγία της Τήνου, εκεί όπου δέχθηκαν της ευχές και τα συγχαρητήρια των ιερέων.

Ανάμεσα στα μέρη που βρέθηκε το τρόπαιο του Europa Conference League - το οποίο και κατέκτησε ο Ολυμπιακός - ήταν και η Τήνος, με την εικόνα να είναι παρόμοια με εκείνη στα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας. Κόσμος, φωτογραφίες και γενικότερα ένας μικρός χαμός από τους φίλους της ομάδας οι οποίοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους. Στο νησί βρέθηκε και αντιπροσωπεία της ομάδας, η οποία επισκέφθηκε την Παναγιά της Τήνου.

«Στην Παναγία της Τήνου βρέθηκε αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού με τα Ευρωπαϊκά τρόπαια, εκεί όπου τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωροθέου του Β’, στον Πανίερο Ναό της Μεγαλόχαρης.

Μαζί ήταν και ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς νήσου Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός, ο Αντιπρόεδρος του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου κ. Δημήτριος Λούβαρης.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Νήσου Τήνου, έδωσε την ευλογία της Μεγαλόχαρης Παναγίας, για να συνεχιστούν οι επιτυχίες του Ολυμπιακού και του προέδρου της ΠΑΕ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο στον αθλητισμό όσο όμως και στη ζωή και να συνεχιστεί το μεγάλο έργο του Ολυμπιακού στην ακαδημία του, όπου δημιουργεί μεγάλους αθλητές για το μέλλον αλλά και σωστούς ανθρώπους.

Επιπλέον συνεχάρη τους πάντες για την απόκτηση των Ευρωπαϊκών τρόπαιων.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος εκ μέρους της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ πρόσφερε ένα αντίγραφο της Αγίας Εικόνος της Μεγαλόχαρης και εκδόσεις του ΠΙΙΕΤ», ανέφερε στην ενημέρωσή του ο Ολυμπιακός.

Όμορφες εικόνες από την παρουσίαση των δύο ευρωπαϊκών του Ολυμπιακού στη Νάξο

Η περιοδεία των δύο ευρωπαϊκών τίτλων του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Αυτή τη φορά τα κύπελλα του Conference League και Youth League πήγαν στη Νάκο, όπου πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για να τα δει από κοντά.

Τα κύπελλα τοποθετήθηκαν στην κεντρική πλατεία της χώρας του νησιού και συνοδεύτηκαν από εκατοντάδες οπαδούς των «ερυθρολεύκων» με συνθήματα και καπνογόνα.

Στη συνέχεια οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και αγόρασαν κάρτες φιλάθλου για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ενώ τα πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα στη Νάξο.