Στην Πάτρα τα τρόπαια του Youth και του Conference League - Τεράστια η στήριξη του κόσμου στον Ερασιτέχνη

Στην Πάτρα τα τρόπαια του Youth και του Conference League - Τεράστια η στήριξη του κόσμου στον Ερασιτέχνη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:34 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 27.07.2024

Στην Πάτρα έφτασαν τα τρόπαια του Europa Conference League και του Youth League, εκεί όπου οι φίλαθλοι τα υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά. Παράλληλα, ο κόσμος έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στον Ερασιτέχνη, αγοράζοντας κάρτες φιλάθλου και κάρτες μέλους.

Σχεδόν δύο μήνες συμπληρώνονται από την ημέρα που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το UEFA Europa Conference League, φέρνοντας για πρώτη φορά ευρωπαϊκό τρόπαιο στην Ελλάδα. Εκείνο μαζί με αυτό του Youth League συνεχίζουν το ταξίδι τους στην ελληνική επικράτεια και επόμενος προορισμός ήταν η Πάτρα.

Εκεί, ουκ ολίγοι φίλαθλοι υποδέχθηκαν τις δύο κούπες, απολαμβάνοντας μία μοναδική εμπειρία. Μάλιστα, ο κόσμος εκμεταλλεύτηκε το εν λόγω γεγονός και έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στον Ερασιτέχνη, αγοράζοντας κάρτες φιλάθλου και κάρτες μέλους. Αξίζει να σημειωθεί πως στην Πάτρα ήταν προγραμματισμένο να βρεθούν νωρίτερα τα τρόπαια, ωστόσο εκείνο το διάστημα λάμβαναν χώρα καταστροφικές πυρκαγιές.

«Στην Πάτρα βρέθηκαν σήμερα οι ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού με τη θρυλική περιοδεία να συνεχίζεται στην κατακόκκινη Πελοπόννησο. Όπως σε όλες τις περιοχές έτσι και στην Πάτρα το "παρών" έδωσαν χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού, στην Πλατεία Τριών Συμμάχων, οι οποίοι θαύμασαν από κοντά τα τρόπαια και έβγαλαν φωτογραφίες μαζί τους.

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί η τεράστια στήριξη του κόσμου της Πάτρας στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον αγοράζοντας τόσο κάρτες φιλάθλου, όσο και κάρτες μέλους ενόψει της νέας σεζόν», ανέφερε στην ενημέρωσή του ο Ολυμπιακός.