«Πανικός» επικράτησε στην Σπάρτη για τις ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού
i

© PrtScr

«Πανικός» επικράτησε στην Σπάρτη για τις ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 21:54 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 23.07.2024

Στην Σπάρτη έφτασαν τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού κι επικράτησε χαμός από τους φίλους των Πειραιωτών.

Η περασμένη σεζόν για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ήταν κάτι παραπάνω από ιδανική. Πρώτα η Κ19 του συλλόγου ήταν αυτή αυτή που «τρέλανε» την Ευρώπη και κατέκτησε το UEFA Youth League, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το ιστορικό επίτευγμα της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League και σήκωσαν το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο αυτές «ερυθρόλευκες» κούπες θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα ώστε να τις χαρούν οι φίλοι του Ολυμπιακού και η Σπάρτη αποτέλεσε έναν από τους σταθμούς.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις παρακάτω φωτογραφίες, επικράτησε ένας χαμός, με τους οπαδούς του συλλόγου να δίνουν βροντερό «παρών» και να το γιορτάζουν.

Να σημειωθεί πως στο σημείο όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση βρίσκεται το μνημείο των 118 εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς στις 26/11/1943, απέναντι από την εκκλησία του οσίου Νίκωνος που είναι πολιούχος της περιοχής.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Ερυθρόλευκη και η Λακωνία και συγκεκριμένα η Σπάρτη, εκεί όπου ο κόσμος του Ολυμπιακού υποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό τις Ευρωπαϊκές κούπες με συνθήματα και τον ύμνο της ομάδας! Ο λαός του Θρύλου με τον παλμό που είχε έδειξε πως περίμενε πως και πως τα Ευρωπαϊκά τρόπαια, προκειμένου να τα δουν από κοντά όλοι οι φίλαθλοι και να βγάλουν τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες! Την Τετάρτη η θρυλική περιοδεία θα συνεχίσει στο νομό Λακωνίας και συγκεκριμένα στο Γύθειο».