Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία όλα τα «μέτωπα»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία όλα τα «μέτωπα»

Διονύσης Βερβελές 12:28 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 11.07.2024

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να προχωρήσουν στην ενίσχυσή τους…

Την προσεχή Δευτέρα ο Ολυμπιακός θα φύγει για την Ολλανδία, εκεί όπου θα μείνει μέχρι τις 27 Ιουλίου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Στην Ολλανδία η ομάδα του Πειραιά θα δώσει και τα πρώτα της φιλικά, με τον τεχνικό Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει αρχίσει να «χτίζει» αυτό που θέλει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν κάποια κενά στο ρόστερ, τα οποία είναι πολύ πιθανό να καλυφθούν μέχρι να φύγει η αποστολή για την Ολλανδία. Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι μέχρι τη Δευτέρα να κλείσουν κάποια από τα ανοιχτά... μέτωπα, όπως είναι αυτά των ποδοσφαιριστών που έχουν λήξει τα συμβόλαια δηλαδή των Φορτούνη, Μασούρα, των δανεικών Ποντένσε, Όρτα αλλά και του Ελ Κααμπί ο οποίος σύντομα θα αποφασίσει για το μέλλον του. Βλέπετε η περίπτωση του Κάρμο είχε άσχημη εξέλιξη για τους «ερυθρόλευκους» και δεν αποκλείεται να μην είναι η μοναδική…

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώνει με τις συγκεκριμένες υποθέσεις τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να δουν τι κενά θα υπάρχουν πλέον στο ρόστερ και να προχωρήσουν στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Διότι είναι λογικό πως αν δεν ξεκαθαρίσουν τα παραπάνω ζητήματα, που αφορούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν βασικά γρανάζια στην ομάδα, δε γίνεται να προχωρήσουν και οι μεταγραφές.

Ολυμπιακός και Πόρτο έφτασαν σε συμφωνία για Κάρμο - Άρνηση του παίκτη για μεταγραφή στην Ελλάδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:42 - 10.07.2024

Ολυμπιακός και Πόρτο έφτασαν σε συμφωνία για Κάρμο - Άρνηση του παίκτη για μεταγραφή στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός και η Πόρτο τα βρήκαν σε όλα όσον αφορά την περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος ωστόσο προτίμησε να παραμείνει στην πατρίδα του. Κάπως έτσι, η υπόθεσή του κλείνει οριστικά για τους «ερυθρόλευκους».

Το σίγουρο είναι πως οι περιπτώσεις των Φορτούνη, Μασούρα θα τελειώσουν σύντομα, ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχει ξεκαθαρίσει και με τον Ελ Κααμπί, καθώς μέχρι τότε υπάρχει ο όρος στο υπάρχον συμβόλαιό του για την επέκταση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο. Τα θέματα των Ποντένσε, Όρτα εξαρτώνται φυσικά από τις ομάδες που ανήκουν και συγκεκριμένα τις Γουλβς, Μπράγκα αντίστοιχα. Για την ώρα οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία των ομάδων που ανήκουν και από εκεί και πέρα θα φανεί στη συνέχεια ποιο θα είναι το μέλλον τους και αν θα μείνουν εκεί ή θα προχωρήσουν οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να επιστρέψουν στην Ελλάδα και την ομάδα του Πειραιά.