Ολυμπιακός: Στηρίζει πολλά στον Μαρτίνς

Ζέλσον Μαρτίνς

i

©Intime

Ολυμπιακός: Στηρίζει πολλά στον Μαρτίνς

Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν ότι ο Ζέλσον Μαρτίνς μπορεί να γίνει από τους πρωταγωνιστές της ερχόμενης σεζόν…

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό. Ο Πορτογάλος προερχόταν από δύσκολη περίοδο της καριέρας του με τραυματισμούς και στην ομάδα του Πειραιά αυτό που ήθελε ήταν να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Κάτι το οποίο και κατάφερε, αφού μπήκε, έπαιξε και κατάφερε να αφήσει και αυτός το δικό του στίγμα στη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Βέβαια δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, αφού δε συμπεριλήφθηκε στις αλλαγές της ευρωπαϊκής λίστας, αλλά σε αρκετά ματς πρωταθλήματος μπόρεσε να προσφέρει και να δώσει πράγματα στους «ερυθρόλευκους». Όπως στον αγώνα με την Κηφισιά εκτός έδρας, ή στην ανατροπή του σκορ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό και δεν είναι δανεικός, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα βρίσκεται στην ομάδα από την αρχή της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Άρα θα μπορέσει να δουλέψει και να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, έτσι ώστε στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων να είναι έτοιμος να προσφέρει αμέσως.

Η άποψη του Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο διάστημα αυτό των 3-4 μηνών που δούλεψε στον Ολυμπιακό είχε τον Ζέλσον Μαρτίνς μέσα στα πλάνα του για τα ματς της Ελλάδας. Του έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε αρκετά παιχνίδια δικαιώθηκε για την επιλογή του.

Η άποψη που έχει ο Βάσκος τεχνικός για τον Πορτογάλο εξτρέμ είναι αρκετά καλή. Θεωρεί πως είναι από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στο ρόστερ τους και το σίγουρο είναι πως στηρίζει πολλά επάνω του για τη νέα σεζόν.

Αρκεί φυσικά να κυλήσουν όλα καλά και να μην παρουσιάσει το οποιοδήποτε πρόβλημα τραυματισμού. Με τον ίδιο να περιμένει πως και πως την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, για να μπορέσει να πάρει συνεχόμενα ματς στα πόδια του και να αφήσει πίσω του τα προηγούμενα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει.

Είναι, λοιπόν, ένας από τους παίκτες που ο Μεντιλίμπαρ πιστεύει ότι μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής στους Πειραιώτες και περιμένει απ' αυτόν πολλά. Με την ελπίδα βέβαια, πως δεν θα τον «λυγίσουν» τα ζητήματα του παρελθόντος…