Ολυμπιακός: Στις 28.000 η προπώληση των εισιτηρίων με την Καλλιθέα, αλλά…

Ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης»

i

© Intime

Ολυμπιακός: Στις 28.000 η προπώληση των εισιτηρίων με την Καλλιθέα, αλλά…

Οι «ερυθρόλευκοι» τα πηγαίνουν μια χαρά στην προπώληση των εισιτηρίων, αλλά η εικόνα του γηπέδου μπορεί να είναι άλλη…

Το βράδυ της Δευτέρας, στις 20:30, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Athens Kallithea για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν για πρώτη φορά σε επίσημο ματς μπροστά στον κόσμο τους, που δείχνει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Αυτό βέβαια, έχει φανεί από το καλοκαίρι, με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Παρότι οι τιμές τους αυξήθηκαν, έφυγαν 22.000 εισιτήρια διαρκείας και είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος, θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα. Δεν είναι μόνο η κατάκτηση του Conference League, είναι και τα 100 χρόνια που συμπληρώνει ο σύλλογος τον Μάρτιο του 2025.

Η προπώληση για τον αγώνα με την Καλλιθέα, έχει πάει εξαιρετικά. 28.000 συνολικά (με τα διαρκείας δηλαδή), αλλά η εικόνα που μπορεί να αντικρίσουμε το βράδυ της Δευτέρας, μπορεί να είναι… άλλη. Γιατί; Γιατί δεν υπήρχε πλάνο μεταβίβασης του διαρκείας σε άλλον. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί δηλαδή κάποιος να δώσει το διαρκείας του σε άλλον οπαδό, φίλο του ή συγγενή, που θέλει να πάει αυτός στο Καραϊσκάκη.

Η Μποταφόγκο μετά τον Βαγιαννίδη έριξε δίχτυα για τον Ροντινέι – Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να μπει σε διαπραγματεύσεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:14 - 25.08.2024

Η Μποταφόγκο μετά τον Βαγιαννίδη έριξε δίχτυα για τον Ροντινέι – Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να μπει σε διαπραγματεύσεις

Η Μποταφόγκο δεν κατάφερε να πάρει τον Βαγιαννίδη και στράφηκε στον Ολυμπιακό για τον Ροντινέι, αλλά οι Πειραιώτες δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαπραγματευτούν.

Ο κ. Βρούτσης το… έριξε πλέον στις ΠΑΕ, ότι εξαρτάται από αυτές, αλλά πριν λίγο καιρό, άλλα ακούγαμε από στελέχη της κυβέρνησης. Ο Ολυμπιακός έτσι, αν ισχύσει αυτό που είπε ο κ. Βρούτσης, καλείται να πάρει την απόφασή του. Είναι και σχετικό, όμως, το θέμα. Βλέπετε η κυβέρνηση πιστεύει ότι έτσι τηρείται η ασφάλεια στο γήπεδο και πως αν γίνεται μεταβίβαση, δεν θα τηρείται.

Θα την ανοίξουμε… άλλη ώρα αυτή την κουβέντα πάντως, γιατί εγώ αυτό που βλέπω, είναι ακόμη να υπάρχουν επεισόδια στους δρόμους, έξω από γήπεδα, διάφορα σκηνικά. Εκτός και αν πιστεύουν στην κυβέρνηση ότι πατάχθηκε η βία με το ονομαστικό εισιτήριο.

Υπάρχει κόσμος που ταλαιπωρείται ακόμη στην έκδοση του εισιτηρίου, διάφορα διαδικαστικά, με τα παιδιά τους που παίρνουν στη δική τους συσκευή, θα το μάθει ο κόσμος, αλλά έτοιμη δεν ήταν αυτή η κατάσταση για το νέο πρωτάθλημα. Αποδεδειγμένα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Και για να το πάμε απλά στο ματς της Δευτέρας. Αν υποθέσουμε ότι από τους 22.000 θέλουν να έρθουν στο γήπεδο οι μισοί. Συν τα εισιτήρια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός, κοντά στα 6.000. Γιατί να μην μπορούν οι άλλοι 11.000 κάτοχοι διαρκείας να μεταβιβάσουν τα δικά τους;