Στο Ακρωτήριο Ταίναρο της Λακωνίας τα τρόπαια του Ολυμπιακού
i

© Intime

Στο Ακρωτήριο Ταίναρο της Λακωνίας τα τρόπαια του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 22:02 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:09 - 24.07.2024

Στη Λακωνία βρέθηκαν τα τρόπαια που κατέκτησε ο Ολυμπιακός σε Youth League και Conference League και αυτά τοποθετήθηκαν στο Ακρωτήρι Ταίναρο.

Το Γύθειο υποδέχθηκε τα τρόπαια που κατέκτησε ο Ολυμπιακός σε Youth League και Conference League, με τον κόσμο να δίνει βροντερό «παρών» την Τετάρτη (24/7). Οι κούπες των Πειραιωτών τοποθετήθηκαν στο Ακρωτήριο Ταίναρο της Λακωνίας. Αυτό αποτυπώθηκε και από τον φωτογραφικό φακό, με την εικόνα να γίνεται viral.

«Στην κατακόκκινη Λακωνία δόθηκε συνέχεια στο ταξίδι των ευρωπαϊκών τροπαίων του Θρύλου, με τον κόσμο να δίνει για ακόμα μια φορά δυναμικό "παρών". Αυτή τη φορά σειρά είχε το Γύθειο στο οποίο πραγματοποιήθηκε μια υπέροχη γιορτή.

Χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού από κάθε πλευρά της Μάνης βρέθηκαν από νωρίς στην πλατεία Δημαρχείου του Γυθείου, προκειμένου να υποδεχθούν τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Θρύλου. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τις κούπες του Ολυμπιακού σε μια γιορτή που θα μείνει αξέχαστη σε ολόκληρη τη Λακωνία. Να σημειωθεί πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδειξαν έμπρακτα την στήριξη τους στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, καθώς προμηθεύτηκαν κάρτες φιλάθλου, αλλά και κάρτες μέλους ενόψει της νέας σεζόν», ανέφερε στην ενημέρωσή της η ομάδα.

«Πανικός» επικράτησε στην Σπάρτη για τις ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού

Η περασμένη σεζόν για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ήταν κάτι παραπάνω από ιδανική. Πρώτα η Κ19 του συλλόγου ήταν αυτή αυτή που «τρέλανε» την Ευρώπη και κατέκτησε το UEFA Youth League, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το ιστορικό επίτευγμα της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League και σήκωσαν το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο αυτές «ερυθρόλευκες» κούπες θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα ώστε να τις χαρούν οι φίλοι του Ολυμπιακού και η Σπάρτη αποτέλεσε έναν από τους σταθμούς. Να σημειωθεί πως στο σημείο όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση βρίσκεται το μνημείο των 118 εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς στις 26/11/1943, απέναντι από την εκκλησία του οσίου Νίκωνος που είναι πολιούχος της περιοχής.