Στο επιτελείο του Μεντιλίμπαρ εντάσσεται ο Συλαϊδόπουλος

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος

i

© Intime

Στο επιτελείο του Μεντιλίμπαρ εντάσσεται ο Συλαϊδόπουλος

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:16 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 14.08.2024

Στο τεχνικό επιτελείο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να ενταχθεί ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη εναντίον του ΟΦΗ με 4-0.

Πριν από λίγες μέρες ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος οδήγησε την Κ19 του Ολυμπιακού στον θρίαμβο επί της Ίντερ, χαρίζοντας στην ομάδα την πρόκριση στους «16» της Youth League. Ακολούθησε η αναβάθμισή του σε υπηρεσιακός τεχνικός, με τον ίδιο να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας για ένα παιχνίδι. 

Αυτό ήταν κόντρα στον ΟΦΗ, με τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν την ευρεία νίκη με 4-0, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ωστόσο, το πέρασμα του Συλαϊδόπουλου από το πάγκο της πρώτης ομάδας φαίνεται πως δεν θα είναι παροδικό.

Ο ίδιος θα ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος μάλιστα τον παρακολούθησε από κοντά στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου. Θυμίζουμε πως ο Ισπανός είναι και επίσημα προπονητής των Πειραιωτών, αφού το πρωί της Κυριακής ανακοινώθηκε και επίσημα από το κλαμπ. 

Ο Μεντιλίμπαρ θα παίρνει οχταπλάσιο μισθό στον Ολυμπιακό - Γιατί στη Σεβίλλη επέλεξε να παίρνει ελάχιστα λεφτά;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:06 - 12.02.2024

Ο Μεντιλίμπαρ θα παίρνει οχταπλάσιο μισθό στον Ολυμπιακό - Γιατί στη Σεβίλλη επέλεξε να παίρνει ελάχιστα λεφτά;

Μεγάλη αύξηση στο ετήσιο του εισόδημα φαίνεται πως θα έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έπαιρνε ελάχιστα χρήματα στη Σεβίλλη. Αυτό βέβαια γινόταν συνειδητά, αφού ο Ισπανός επέλεξε να βοηθήσει τον σύλλογο της Ανδαλουσίας.

Βέβαια, το πιθανότερο είναι πως ο Συλαϊδόπουλος δεν αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στο σταφ του 62χρονου. Αυτό διότι ο Έλληνας προπονητής μοιάζει να είναι εκείνος που θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της Κ19, τουλάχιστον για την αναμέτρηση της με τη Λανς στις 27 Φεβρουαρίου.