«Στο ραντάρ του Ολυμπιακού ο Σανάμπρια της Νασιονάλ»

«Στο ραντάρ του Ολυμπιακού ο Σανάμπρια της Νασιονάλ»

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:35 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 18.08.2024

Την περίπτωση του Λούκας Σανάμπρια εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα απο την Ουρουγουάη.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του που να αγωνίζονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ουρουγουάη οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Λούκας Σανάμπρια.

Έγραψε ιστορία ο Μπάμπης Κωστούλας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Βόλο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:03 - 18.08.2024

Έγραψε ιστορία ο Μπάμπης Κωστούλας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Βόλο

Ο Μπάμπης Κωστούλας πήρε φανέλα βασικού από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ματς της πρεμιέρας στον Βόλο κι έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής της Νασιονάλ του Μοντεβιδέο είναι 20 ετών (γεννηθείς στις 26 Δεκεμβρίου 2003), έχει ύψος 1,80μ. κι αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Ο νεαρός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026 με την ομάδα της Παραγουάης.

Στην πιο πρόσφατη του σεζόν έχει 28 συμμετοχές με δυο γκολ και μια ασίστ. Όπως επισημαίνουν τα Μέσα της Ουρουγουάης για τον Σανάμπρια έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες. Συγκεκριμένα πριν λίγους μήνες, ο ίδιος απέρριψε μια προσφορά απο το MLS και τους Πόρτλαντ Τίμπερς, ενώ την επιθυμία τους να τον αποκτήσουν, έχουν εκφράσει η Μπενφίκα και η Ρίο Άβε, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της οποίας ανήκει στην οικογένεια Μαρινάκη και στη Νασιονάλ δεν αποκλείουν πίσω από την υπόθεση να βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Απο την πλευρά της, η Νασιονάλ θέλει να κρατήσει τον 20χρονο μέσο μέχρι και την λήξη του συμβολαίου του, ωστόσο δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να πωληθεί, ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι.

Η Μπενφίκα χτύπησε την πόρτα της Νασιονάλ τις τελευταίες ημέρες ρωτώντας για την πώληση του κι η απάντηση που έλαβε είναι πως οι απαιτήσεις ανέρχονται στα 6 εκατομμύρια δολάρια (5,5 εκατ. ευρώ).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!