Στο Red Store πριν από τον αγώνα με τη Μακάμπι ο Νίκος Αναστόπουλος

Νίκος Αναστόπουλος

i

©intime

Στο Red Store πριν από τον αγώνα με τη Μακάμπι ο Νίκος Αναστόπουλος

Δημήτρης Χούπης 19:05 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 13.08.2024

Ο θρύλος του Ολυμπιακού, Νίκος Αναστόπουλος θα βρεθεί στο Red Store την Πέμπτη (7/3) πριν από το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Πέμπτη (7/3) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Γ. Καραϊσκάκης για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Conference League.

Λίγο πριν το παιχνίδι οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» θα τους περιμένει μια μικρή έκπληξη, αφού στο Red Store, το επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού, θα βρεθεί ο θρύλος της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος. Συγκεκριμένα η θρυλική μορφή των «ερυθρολεύκων» θα είναι στο κατάστημα από τις 17:00 μέχρι τις 19:00.

Ο Αναστόπουλος λοιπόν θα υπογράψει αυτόγραφα αλλά και τις δικές του εμφανίσεις οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στο κατάστημα. Την ίδια ώρα οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν και την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι το γήπεδο το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να είναι κατάμεστο, αφού το sold out είναι θέμα ωρών. Ωστόσο μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού αναμένεται να έχουν δυναμική παρουσία και οι Ισραηλινοί. Συγκεκριμένα η Μακάμπι Τελ Αβίβ αρχικώς είχε πάρει 1.200 εισιτήρια για το παιχνίδι, αλλά η αυξημένη ζήτηση από τον κόσμο της ομάδας, έκανε τον ισραηλινό σύλλογο να ζητήσει άλλα 300 εισιτήρια.

Ο Άγγλος Πόουσον σφυρίζει στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
CONFERENCE LEAGUE

11:58 - 05.03.2024

Ο Άγγλος Πόουσον σφυρίζει στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Κρεγκ Πόουσον είναι ο διαιτητής που ορίστηκε από την UEFA για να σφυρίξει τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Η αποστολή της Μακάμπι θα φτάσει στην Ελλάδα αύριο (6/3) και καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής της στη χώρα μας θα έχει ισχυρή αστυνομική παρουσία τόσο στο ξενοδοχείο που θα μένει όσο και στο γήπεδο.