Στο Ρέντη ο Μαρινάκης

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ - Βαγγέλης Μαρινάκης

Στο Ρέντη ο Μαρινάκης

Διονύσης Βερβελές 10:31 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 19.09.2024

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα βρεθεί σήμερα (19/09) στου Ρέντη και δεν αποκλείεται να μιλήσει σε Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και παίκτες.

Την περασμένη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός υπέστη την πρώτη φετινή του «γκέλα», αφού έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η εικόνα των παικτών του Μεντιλίμπαρ ήταν απογοητευτική και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο, ο κ. Μαρινάκης επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας και τα... έχωσε στους παίκτες, για την απόδοσή τους. Ο ίδιος τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως δεν θα έπρεπε να στέκονται στα συμβόλαιά τους ή να «πατάνε» παάω στην κατάκτηση του Conference League. Αντίθετα, ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών υποστήριξε πως θα πρέπει εκείνοι να δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο, προκειμένου να έρθει το 48ο πρωτάθλημα.

Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμό στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού κι ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει το «παρών». Εκεί, θα μιλήσει με τον προπονητή των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά και με τους παίκτες της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών στην ομιλία του στους παίκτες πριν από μερικές ημέρες, τους είχε τονίσει πως θα πρέπει εκείνοι να δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο, προκειμένου να έρθει το 48ο πρωτάθλημα.