Στροφή στον Ολυμπιακό για να κλείσει Γκάστον Ερνάντες!
i

©Photo by Gustavo Garello/Jam Media/Getty Images

Στροφή στον Ολυμπιακό για να κλείσει Γκάστον Ερνάντες!

Διονύσης Βερβελές 09:32 - 14.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός θέλει το «διπλό» με Κηφισιά, τον Αργεντίνο και τον Μουσράτι άμεσα…

Δεν σταματούν στον Ολυμπιακό και προφανώς το ταξίδι του Πέδρο Άλβες στο εξωτερικό, σηματοδοτεί και εξελίξεις. Εκεί που φαινόταν πως ο Παλομίνο ήταν ο πρώτος στόχος, ένας… φίλος από τα παλιά επέστρεψε για τους «ερυθρόλευκους» που είναι κοντά στο να κλείσουν τον Γκάστον Ερνάντες! Ο στόπερ της Σαν Λορέντσο θυμίζουμε, είχε απασχολήσει και την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο τους Πειραιώτες.

Ο χρόνος πέρασε και τώρα, φαίνεται πως γίνεται η κίνηση για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι πληροφορίες από την Αργεντινή, θέλουν τον Ολυμπιακό να καταθέτει πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για τον 26χρονο στόπερ. Το καλοκαίρι η Σαν Λορέντσο είχε απαντήσει αρνητικά, τα δεδομένα, όμως, είναι διαφορετικά αφού τον Δεκέμβρη του 2024 ο παίκτης μένει ελεύθερος.

Ο στόχος των Πειραιωτών έτσι, είναι να κλείσουν άμεσα τον στόπερ, την ώρα που αγωνιστικά θέλουν το «διπλό» στην Κηφισιά, ώστε να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών, παίρνοντας την πρώτη νίκη μέσα στο 2024. Μεταγραφικά βλέπετε, περιμένουν και το διπλό «χτύπημα» από την Πορτογαλία.

Ο κλεισμένος Τσικίνιο, καλείται να βρει τη φόρμουλα με την Μπενφίκα ώστε να έρθει άμεσα στην Ελλάδα, την ίδια ώρα που ο Μουσράτι, ο εκλεκτός του Καρβαλιάλ για τη μεσαία γραμμή, πιέζει την Μπράγκα για τη συμφωνία με τους Πειραιώτες. Βέβαια, το πιο πιθανό σενάριο για τον μέσο της Μπράγκα, είναι ο δανεισμός ως το καλοκαίρι, καθώς πρόκειται για παίκτη που έχει χρηματιστηριακή αξία 16 εκατ. ευρώ. Λόγω τραυματισμού έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα της Μπράγκα και έχοντας άριστη σχέση με τον Καρβαλιάλ, δείχνει αποφασισμένος να κάνει το βήμα για την Ελλάδα και να ενταχθεί στον Ολυμπιακό.

Επαναλαμβάνουμε, προέχει το ματς σήμερα. Όλοι το θέλουν, μαζί και την πρόκριση την Τετάρτη. «Επιστροφή» του Ολυμπιακού στο σωστό δρόμο, θα έχει και τις εξελίξεις που περιμένει ο κόσμος, με το βάρος αυτή τη στιγμή να πέφτει σε Γκάστον Ερνάντες (για στόπερ), Μουσράτι (για κόφτη) και Τσικίνιο (για οχτάρι). Για να δούμε…