Ολυμπιακός: Σωκράτης, Μασούρας και Μαρσέλο για 11άδα στο τελευταίο ματς της χρονιάς
i

Μαρσέλο / © Intime

Ολυμπιακός: Σωκράτης, Μασούρας και Μαρσέλο για 11άδα στο τελευταίο ματς της χρονιάς

Διονύσης Βερβελές 17:00 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 20.08.2024

Να κλείσει με θετικό τρόπο μία κακή χρονιά θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στο τελευταίο ματς του για το 2022.

Το τελευταίο του ματς στο 2022 δίνει ο Ολυμπιακός, που την Τετάρτη στις 18:00 υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Θα είναι η τελευταία του αναμέτρηση και μπροστά στον κόσμο του, που πανηγύρισε μέσα σε αυτή τη χρονιά τον τίτλο της σεζόν 2021-22, αλλά ζει δύσκολες στιγμές για τη σεζόν 2022-23.

Η τελευταία γεύση είναι αυτή που μένει και βρίσκει τον Ολυμπιακό στο -12 από τον Παναθηναϊκό, στο -6 από την ΑΕΚ και στο -2 από τον ΠΑΟΚ. Έχει τρεις ομάδες μπροστά του, έχει συνεργαστεί ήδη με τρεις προπονητές (οι πρώην Μαρτίνς, Κορμπεράν και ο νυν Μίτσελ) και θέλει να πατήσει πιο σταθερά μέσα στο 2023.

Αυτονόητο είναι πως κόντρα στον Αστέρα που θα κάνει ντεμπούτο ο Άκης Μάντζιος στον πάγκο, ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τρίποντο. Να κλείσει με μια σχετική ηρεμία η χρονιά, για να δει τη συνέχεια με στόχο συνεχόμενες νίκες. Βέβαια, αυτό ήταν το μήνυμα από τα Γιάννινα, αλλά μια διαφαινόμενη νίκη και το 0-2, έγινε 2-2 για τους «ερυθρόλευκους» και άφησαν δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς εκεί.

Ο Μίτσελ θα κάνει την τελευταία προπόνηση, θα ανακοινώσει την αποστολή και σκέφτεται τρεις τουλάχιστον αλλαγές στην ενδεκάδα σε σύγκριση με το σχήμα που είδαμε στα Γιάννινα. 

Δεξιά άλλωστε θα ξεκινήσει ο Ανδρούτσος αντί του τραυματία Βρουσάι, ενώ πιθανό είναι ο Παπασταθόπουλος να πάρει τη θέση του Ρέτσου και ο Μαρσέλο του Ρέαμπτσιουκ. Θέση διεκδικεί και ο Μασούρας, με τον Ισπανό τεχνικό να περιμένει και την τελευταία προπόνηση, πριν πάρει τα οριστικά του συμπεράσματα.