«Ετοιμάζεται συνάντηση Ιμπόρα με Λεβάντε»

Βιθέντε Ιμπόρα

i

/©Intime

«Ετοιμάζεται συνάντηση Ιμπόρα με Λεβάντε»

Sportal newsroom 18:55 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 05.06.2024

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία η Λεβάντε έχει σκοπό μέσα στην επόμενη εβδομάδα να συναντηθεί με τον Ιμπόρα προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα από τη Βαλένθια.

Η Λεβάντε όπως φαίνεται θέλει να κινηθεί για την επιστροφή του Βιθέντε Ιμπόρα. Σύμφωνα με τους Ισπανούς οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα προκειμένου να μιλήσουν για την περίπτωση επιστροφής του 36χρονου.

Ακόμα η μέρα δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά τονίζει το ρεπορτάζ πως η συνάντηση θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Επιθυμία του Ιμπόρα είναι να γυρίσει την ομάδα από την οποία ξεκίνησε, όπως δήλωσε πριν από λίγες μέρες.

Με την ομάδα από τη Βαλένθια ο Ισπανός μέτρησε πάνω από 200 συμμετοχές 15 γκολ και τρεις ασίστ πριν πάρει μεταγραφή για τη Σεβίλλη, με την οποία έχει κατακτήσει τέσσερα Europa League.

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψω στη Λεβάντε και να τη βοηθήσω.. Η καρδιά μου ζητά να επιστρέψω, να δώσω ό,τι μου έχει απομείνει και να προσπαθήσω να βοηθήσω τον σύλλογο να προχωρήσει», ήταν τα λόγια του σε συνέντευξη που έδωσε σε ισπανικό Μέσο.

Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του φαίνεται ότι έχουν σκοπό να τον κρατήσουν. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους να του κάνουν πρόταση ανανέωσης συμβολαίου, εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί.

Άλλωστε είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο ο Μεντιλίμπαρ λέει το «ναι» για την παραμονή του. Από την άλλη, όμως, είναι κάτι το οποίο θα αποφασίσει ο ίδιος ο παίκτης και από εκεί και πέρα αναλόγως με την εξέλιξη θα υπάρξουν και οι απαραίτητες κινήσεις. Ο Ολυμπιακός πάντως, θα είναι έτοιμος και για την επόμενη κίνησή του…