Συνδέουν ξανά τον Κοϊντρέντι με τον Ολυμπιακό οι Πορτογάλοι
i

©imago

Συνδέουν ξανά τον Κοϊντρέντι με τον Ολυμπιακό οι Πορτογάλοι

Δημήτρης Χούπης 20:54 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:54 - 13.08.2024

Πορτογαλικά δημοσιεύματα σύνδεσαν ξανά τον Ολυμπιακό με τον Κομπά Κοϊντρέντι, ο οποίος αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός «κυνηγάει» την περίπτωση του Όρτα που παίζει στην Μπράγκα, απ' ότι φαίνεται θέλει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή από την Πορτογαλία. Ο λόγος γίνεται για τον Κομπά Κοϊντρέντι, ο οποίος αγωνίζεται στη Σπόρτινγκ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Ο 22χρονος, που αγωνίζεται στο κέντρο και έχει καταγωγή από το Τζιμπουτί, βρίσκεται εκτός πλάνων από την πορτογαλική ομάδα και ψάχνει τρόπο να την παραχωρήσουν είτε με τη μορφή δανεισμού ή πώλησης. Όπως αναφέρει λοιπόν το πορτογαλικό Μέσο Leonino, εκτός των «ερυθρολεύκων» που έχουν ρωτήσει για την περίπτωσή του, η Εστορίλ και η Βαγιαδολίδ βρίσκονται επίσης στο... κόλπο της απόκτησής του.

Ο μέσος από το Τζιμπουτί έχει συνδεθεί ξανά στο παρελθόν με την ομάδα του Πειραιά. Πιο αναλυτικά, το δημοσίευμα σχολίαζε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να αποκτήσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού. Ο Κοϊντρέντι είναι γεννημένος στο Τζιμπουτί, αλλά ποδοσφαιρικά έχει «μεγαλώσει» σε Βαλένθια και Λανς. Το 2023 ο 23χρονος πήρε μεταγραφή στη Σπόρτινγκ από την Εστορίλ, με το ποσό που έβγαλε η ομάδα από τη Λισαβόνα να είναι γύρω στα 4.000.000 ευρώ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Τη σεζόν που μας πέρασε μέτρησε 26 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Σπόρτινγκ.