«Συνεχίζει στην Τσέλιε ο Μπρνιτς»
i

©intime

«Συνεχίζει στην Τσέλιε ο Μπρνιτς»

Δημήτρης Χούπης 20:19 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:19 - 24.06.2024

Όπως υποστηρίζουν στη Σλοβενία ο Ιβάν Μπρνιτς του Ολυμπιακού θα συνεχίσει στην Τσέλιε, χωρίς όμως να αναφέρουν εάν θα είναι με τη μορφή δανεισμού.

Στην Τσέλιε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιβάν Μπρνιτς, όπως αναφέρουν στη Σλοβενία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σλοβενικό Μέσο, ekipa.svet24.si ο Κροάτης μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται του χρόνου στην πρωταθλήτρια Τσέλιε. Παρόλα αυτά δεν αναφέρεται η μορφή της μετακίνησής του.

Η ομάδα του Πειραιά απέκτησε τον 22χρονο το περσινό καλοκαίρι από τη Μάριμπορ, αλλά με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» μέτρησε μόλις τέσσερις συμμετοχές. Μάλιστα αγωνίστηκε και με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού με την οποία είχε έξι συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ.

Ωστόσο από τη νέα σεζόν, όπως αναφέρουν στη Σλοβενία, θα αγωνίζεται για την Τσέλιε. Κάπως έτσι ο 22χρονος εξτρέμ θα επιστρέψει στη βαλκανική χώρα, αφού και προηγουμένως έπαιζε εκεί για λογαριασμό της Μάριμπορ με την οποία είχε 53 συμμετοχές, δέκα γκολ και 15 ασίστ.

Ακόμα έχει αγωνιστεί στην πρώτη και τη δεύτερη ομάδα της Χάιντουκ Σπλιτ, αλλά και στην Ντουγκοπόλιε.

Η Μπράγκα θα βγάλει το... λάδι του Ολυμπιακού για τον Όρτα

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά ο Όρτα επέστρεψε στην Μπράγκα, αφού ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον φέρουν ξανά στον Πειραιά, παρόλο που γνωρίζουν ότι μόνο εύκολη δεν θα είναι η περίπτωσή του.

Η πορτογαλική ομάδα έχει στόχο να... βγάλει το λάδι του Ολυμπιακού, αφού δεν βιάζεται να πάρει την απόφασή της. Μιας και ο παίκτης είναι δικός της με πολυετές συμβόλαιο. Το χρονοδιάγραμμα, όμως, των καταληκτικών επαφών από την πλευρά των «ερυθρολεύκων», είναι στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου. Λίγο πριν φύγουν για προετοιμασία δηλαδή και πάνε στην Ολλανδία.