Ολυμπιακός: Τα «αποκαλυπτήρια» στον κόσμο του

Ο Παναγιώτης Ρέτσος και το τρόπαιο του Europa Conference League

Ολυμπιακός: Τα «αποκαλυπτήρια» στον κόσμο του

Διονύσης Βερβελές 15:23 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 08.08.2024

Το πρώτο φιλικό της ομάδας του Πειραιά μπροστά στο κοινό της…

Επιστροφή στην Ελλάδα και συνέχεια στα φιλικά του δίνει ο Ολυμπιακός απόψε στις 21:00 στο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σε ένα ματς στο οποίο έχει μεγάλη σημασία για τον κόσμο και όχι μόνο.

Δεν είναι ένα απλό φιλικό παιχνίδι αυτό απέναντι στην ομάδα της Premier League της Αγγλίας, διότι ναι μεν έχουν περάσει δύο μήνες και... κάτι αλλά είναι το πρώτο ματς του Ολυμπιακού μπροστά στον κόσμο του μετά από την κατάκτηση του Conference League! Της ιστορικότερης στιγμής του ποδοσφαιρικού τμήματος εδώ και 100 χρόνια, αφού κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνική ομάδα που μπόρεσε να «σηκώσει» τρόπαιο διοργάνωσης της UEFA. Οπότε καταλαβαίνει κανείς πως και ο κόσμος που θα δώσει το «παρών» στο Καραϊσκάκη, θα περιμένει πως και πως να δει τόσο την αγαπημένη του ομάδα, όσο όμως και το βαρύτιμο τρόπαιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Φαληρικού γηπέδου.

Μία ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για τον «ερυθρόλευκο» φίλαθλο κόσμο και φυσικά για όσους δεν είχαν καταφέρει να δώσουν το «παρών» στον τελικό με τη Φιορεντίνα στη Φιλαδέλφεια ή στους πανηγυρισμούς που έγιναν μέχρι το πρωί στον Πειραιά εκείνο το βράδυ.

Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερα σημαντικό είναι το ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός έχει σκοπό να κάνει μία... πρόβα ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Υπάρχει και το φιλικό με τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο το Σάββατο, όμως ο έμπειρος κόουτς έχει σκοπό να δοκιμάσει κατά μεγάλο ποσοστό να βάλει βασικούς στην αρχική του ενδεκάδα και να τεστάρει διάφορα σχήματα που έχει στο μυαλό του. Άλλωστε η προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει μπει στην τελική της ευθεία, από τη στιγμή που την άλλη εβδομάδα οι «ερυθρόλευκοι» θα προετοιμαστούν για το πρώτο τους ματς στο πρωτάθλημα, απέναντι στο Βόλο εκτός έδρας για τις 17 του μήνα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!