Ολυμπιακός: Σύμμαχος η επιθυμία των παικτών

Οι πανηγυρισμοί στο Ολυμπιακός - Άστον Βίλα

i

© Intime

Ολυμπιακός: Σύμμαχος η επιθυμία των παικτών

Διονύσης Βερβελές 21:08 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 11.06.2024

Το στοιχείο των «ερυθρόλευκων» με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που τους δίνει ελπίδες…

Τρεις είναι οι περιπτώσεις που θέλει ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει και για τη νέα σεζόν από τους παίκτες που αγωνίστηκαν ως δανεικοί. Οι «ερυθρόλευκοι» την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε είχαν στο ρόστερ τους αρκετούς ποδοσφαιριστές υπό τη μορφή δανεισμού.

Το προηγούμενο καλοκαίρι είχαν αποκτηθεί έτσι οι Σολμπάκεν, Σκάρπα, Πορόζο, όμως και οι τρεις τον Ιανουάριο αποτέλεσαν παρελθόν, ενώ υπήρχαν και οι Αλεξανδρόπουλος, Ποντένσε, Ρίτσαρντς. Και στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα αποκτήθηκαν επίσης ως δανεικοί οι Καμπράλ, Όρτα, Κάρμο και Ναβάρο.

Από τους δανεικούς παίκτες που τελείωσαν τη σεζόν το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Ποντένσε, Όρτα και Κάρμο. Οι τρεις αυτοί παίκτες είχαν σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του Conference League από τους «ερυθρόλευκους».

Έχει ήδη αρχίσει ο Ολυμπιακός τις διαπραγματεύσεις με τις ομάδες που ανήκουν και συγκεκριμένα για τον Κάρμο με την Πόρτο, τον Όρτα με την Μπράγκα και τον Ποντένσε με τη Γουλβς. Δεν είναι εύκολες περιπτώσεις, αφού μιλάμε για παίκτες αξίας και οι ομάδες τους έχουν υψηλές απαιτήσεις. Ιδιαίτερα οι περιπτώσεις των Όρτα και Κάρμο είναι ιδιαίτερα δύσκολες, ενώ του Ποντένσε μπορεί να θεωρηθεί πιο βατή γιατί έχει ακόμη μόνο έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Άγγλους.

Το «όπλο» του Ολυμπιακού

Στην υπόθεση αυτή των δανεικών το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως έχει το «θέλω» των παικτών υπέρ του! Και οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσουν στην ομάδα του Πειραιά και να παραμείνουν στην Ελλάδα. Κάτι το οποίο έχουν ήδη μεταφέρει στις ομάδες τους και μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο για τη συνέχεια της καριέρας τους, αφού η δική τους επιθυμία είναι σημαντικό στοιχείο στις διαπραγματεύσεις.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League, είναι κάτι που πλέον θα μείνει για πάντα χαραγμένο σε όλους τους ποδοσφαιριστές και φυσικά για αυτό όλοι τους θέλουν να βρίσκονται στους «ερυθρόλευκους» και στο μέλλον.