Το δίδυμο των Βέζο, Κάρμο και ο Μπιανκόν

Νταβίντ Κάρμο

i

©intime

Το δίδυμο των Βέζο, Κάρμο και ο Μπιανκόν

Δεν υπολογίζει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος τους Ρέτσο, Ντόη κόντρα στον ΟΦΗ…

Είναι οι εξελίξεις που «τρέχουν» στον Ολυμπιακό, έχει και τα αγωνιστικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος είναι αυτός ο οποίος αναλαμβάνει προσωρινά την τεχνική ηγεσία. 

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με τον ΟΦΗ το Σάββατο (17:30) στο Καραϊσκάκη, τους Ρέτσο, Ντόη. Ο πρώτος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ο οποίος τον είχε αφήσει εκτός πλάνων και από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την προηγούμενη Κυριακή. Από την άλλη ο Ντόη έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του τώρα με τους Κρητικούς. 

Από την άλλη όμως οι Πειραιώτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κοίταξαν να ενισχύσουν το κέντρο της άμυνάς τους και τώρα υπάρχουν επιλογές. Όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας κόουτς θα προτιμήσει στο κέντρο της άμυνας να βάλει τους Κάρμο, Βέζο. Συμπατριώτες άλλωστε είναι, μιλούν την ίδια γλώσσα οπότε αυτό είναι ένα συν στο μειονέκτημα πως δεν έχουν πολλές προπονήσεις μαζί στο Ρέντη και δεν έχουν παίξει ποτέ ξανά στην ίδια ενδεκάδα. 

Είναι όμως δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές οι οποίοι σίγουρα μπορούν να το βρουν μεταξύ τους μέσα στο γήπεδο και εκεί στηρίζεται και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Άλλωστε ο Κάρμο έχει ήδη πάρει το «βάπτισμα του πυρός» και έχει κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. 

Η περίπτωση του Μπιανκόν 

Από την άλλη βέβαια υπάρχει και ο Μπιανκόν. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός επί των ημερών του Καρβαλιάλ ιδιαίτερα στο τέλος, δεν ήταν στα πλάνα του. Δε φαινόταν να τον υπολογίζει και τόσο ο Πορτογάλος τεχνικός, ιδιαίτερα από τη στιγμή που έγιναν και οι μεταγραφές του Ιανουαρίου και οι επιλογές στα στόπερ ήταν περισσότερες. 

Τώρα βέβαια και πάλι τα πράγματα αλλάζουν, αφού υπάρχει νέος προπονητής και δεν αποκλείεται αντί του Βέζο να προτιμήσει ο Συλαϊδόπουλος τον Μπιακόν για παρτενέρ του Κάρμο. Αν και το δίδυμο των δύο Πορτογάλων φαντάζει ως το πιθανότερο αυτήν τη στιγμή για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ