Ολυμπιακός: «Τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια μας εκεί όπου ανήκουν! Στο κάστρο μας»

Ολυμπιακός: «Τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια μας εκεί όπου ανήκουν! Στο κάστρο μας»

Sportal newsroom 17:33 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 01.08.2024

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό ότι στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στις 8 Αυγούστου θα παρουσιάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Youth League και του Conference League.

Ο Ολυμπιακός στις 8 Αυγούστου θα παίξει στο Γ. Καραϊσκάκης για πρώτη φορά στη νέα σεζόν. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα φιλοξενήσει στο φαληρικό γήπεδο τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, δέκα μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη Stoiximan Super League απέναντι στον Βόλο.

Κόντρα στους «κόκκινους» ο Ολυμπιακός θα παίξει και για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του μετά την κατάκτηση του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όταν οι «ερυθρόλευκοι» στις 29 Μαΐου είχαν επικρατήσει της Φιορεντίνα με 1-0 χάρη στο γκολ του Ελ Κααμπί στο 116' και έγινε ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που κατακτάει ευρωπαϊκή κούπα στο ποδόσφαιρο.

Σε αυτό το παιχνίδι λοιπόν ο Ολυμπιακός αποφάσισε να παρουσιάσει και τις ευρωκούπες για πρώτη φορά στο γήπεδό του. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την περιοδεία που έκαναν με τα τρόπαια σε όλη την Ελλάδα, θα φέρουν το κύπελλο του Conference League και του Youth League στο Καραϊσκάκης για να τα βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο και «να τα υποδεχθεί ο κόσμος όπως τους αξίζει», όπως αναφέρεται και στην ανάρτηση της ομάδας.

Πλήθος κόσμου στην Κόρινθο για τις ευρωκούπες

Τελευταίος προορισμός των τροπαίων ήταν η Κόρινθος, στην οποία μαζεύτηκε πλήθος κόσμου για να τα υποδεχτεί. Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» υποδέχτηκαν τα δύο κύπελλα με τον ύμνο της ομάδας, ενώ το βράδυ έγινα μέρα καθώς εκτοξεύτηκαν αρκετά βεγγαλικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Επόμενος σταθμός είναι η Κάλυμνος την Πέμπτη 1η Αυγούστου, την Παρασκευή (2/8) θα πάνε στην Κω, τη Δευτέρα (5/8) στη Ζάκυνθο και στις 7 του μήνα στην Άμφισσα.