Τα κατεβασμένα κεφάλια και η επιστροφή...

Η αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τη Λυών με 2-0

i

©Intime

Τα κατεβασμένα κεφάλια και η επιστροφή...

Στις 6:10 έφτασαν στη βάση τους οι «ερυθρόλευκοι», με την ψυχολογία στα χειρότερά της…

Τρίτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι και το πιο σύνηθες, κάθε άλλο. Η αρχή έγινε με το Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 0-0. Δύο χαμένοι βαθμοί. Ακολούθησαν άλλοι τρεις, με το Άρης-Ολυμπιακός 2-1. Και χθες, ήρθε και η πρεμιέρα με το… αριστερό στην Ευρώπη, με την ήττα 2-0 από τη Λυών, για το Europa League.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα κεφάλια ήταν κατεβασμένα στο δρόμο για το αεροδρόμιο, αλλά και στην πτήση για το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Δεν υπήρχε μεγάλη όρεξη και πως να υπάρχει; Η ομάδα ζορίζεται, καλείται να ανασυνταχθεί, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες, στα καλά αποτελέσματα και στις νίκες.

Η ομάδα πάντως, υπέστη και μια μίνι ταλαιπωρία, καθώς αναγκάστηκε να περιμένει κοντά στη μιάμιση ώρα μέσα στο αεροσκάφος, μέχρι να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Λυών. Έπρεπε να γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι, μέχρι να φορτωθούν και οι αποσκευές της ομάδας, την έφερε να πετά στις 03:40 ώρα Ελλάδας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στις 06:10 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ακολούθως οι παίκτες έφυγαν για τα σπίτια τους. Θα έχουν άλλωστε την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς το πρόγραμμα έχει ρεπό για την Παρασκευή και θα ξαναπάνε στο Ρέντη το Σάββατο, ώστε να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.