Τα λόγια του Μεντιλίμπαρ και οι οδηγίες

Η ομιλία του Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Τα λόγια του Μεντιλίμπαρ και οι οδηγίες

Διονύσης Βερβελές 11:03 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 29.05.2024

Τα όσα είπε ο Βάσκος κόουτς στην ομάδα του στην τελευταία προπόνηση…

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τόσο πριν την προπόνηση της ομάδας του στη Νέα Φιλαδέλφεια, όσο και μετά, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τον τελικό με τη Φιορεντίνα. Γενικότερα μιλούσε ο Βάσκος κόουτς στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποφορτίσει τους παίκτες του, να βγάλει το όποιο άγχος είχαν και να τους συγκεντρώσει απόλυτα στο ματς και στον τρόπο που θα πρέπει να αγωνιστούν.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του μεταξύ άλλων, είπε: «Είμαστε εδώ γιατί το αξίζουμε. Έχουμε προσπαθήσει πολύ για να φτάσουμε μέχρι εδώ, τον τελικό. Δεν είναι κάτι εύκολο αυτό που έχουμε καταφέρει, αλλά έχουμε μπροστά μας ακόμη έναν αγώνα για να ολοκληρώσουμε το σκοπό μας. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε καλά να κάνουμε. Τον αντίπαλο τον ξέρετε, τον έχουμε αναλύσει, έχουμε πως πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε και τι να κάνουμε. Μείνετε στο πλάνο και όλα θα πάνε καλά».

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά μίλησε ξανά στους παίκτες του για τη Φιορεντίνα και την πίεση που προσπαθεί να προκαλέσει στον αντίπαλό της. Είναι ένα από τα κοινά στοιχεία που έχουν οι Ιταλοί με τον Ολυμπιακό, πίεση ψηλά προσπαθώντας έτσι να αναγκάσει τους αμυντικούς να κάνουν το λάθος. Κάτι το οποίο κάνει και ο Ολυμπιακός και όπως φαίνεται θα δούμε ένα γρήγορο ματς απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από τη στιγμή που θα προσπαθούν οι δύο ομάδες να αποφύγουν την πίεση και να κυκλοφορήσουν την μπάλα χωρίς να γίνει το λάθος

Τα λόγια στους Κάρμο, Ρέτσο

Νταβίντ Κάρμο ©Intime

Ο Μεντιλίμπαρ αυτές τις ημέρες στο πλαίσιο της προετοιμασίας του τελικού με τη Φιορεντίνα μίλησε με τους Κάρμο και Ρέτσο. Τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, έτσι ώστε να τους τονίσει πως δε θέλει απ' αυτούς να δει βιαστικές κινήσεις και μπαλιές στα «τυφλά».

Ιταλιάνο: «Προπονηθήκαμε στα πέναλτι, αυτό μας τρομάζει κόντρα στον Ολυμπιακό»
CONFERENCE LEAGUE

08:10 - 29.05.2024

Ιταλιάνο: «Προπονηθήκαμε στα πέναλτι, αυτό μας τρομάζει κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο κλήθηκε να μιλήσει για τον μεγάλο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Ιταλό προπονητή να επισημαίνει τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει η ομάδα του.

Για το λόγο επειδή η Φιορεντίνα θα προσπαθήσει να πιέσει ψηλά τον Ολυμπιακό, ο Βάσκος κόουτς μίλησε στους αμυντικούς του για να μην τα... χάσουν και οι «ερυθρόλευκοι» αναγκαστούν να «πουλάνε» εύκολα την μπάλα. Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να γίνεται παιχνίδι από την άμυνα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να περνούν οι Πειραιώτες την πίεση των Ιταλών.