Ολυμπιακός: Τα οκτώ «ερυθρόλευκα» φιλικά προετοιμασίας
i

© Intime

Ολυμπιακός: Τα οκτώ «ερυθρόλευκα» φιλικά προετοιμασίας

Η επιθυμία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το καλοκαίρι…

Σε λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός αναμένεται να επιστρέψει στο γήπεδο και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, μετά από αρκετές ημέρες διακοπών. Οι «ερυθρόλευκοι» με την κατάκτηση του Conference League κέρδισαν χρόνο από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, όμως πλέον φτάνει η ημέρα που θα μπουν οι παίκτες και πάλι στο γήπεδο.

Την άλλη εβδομάδα πρόκειται οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν το πρώτο τους ραντεβού στο γήπεδο και στις 15 του μήνα θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αυτό που ζήτησε από τη διοίκηση είναι να δώσει αρκετά φιλικά η ομάδα, έτσι ώστε να μπορέσει να δουλέψει με τον τρόπο που ο ίδιος θέλει και να δει όλα όσα επιθυμεί μέσα απ' αυτά τα τεστ.

Για αυτό και έχει προγραμματιστεί ο Ολυμπιακός να δώσει συνολικά οκτώ φιλικά ματς μέσα στο καλοκαίρι, μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Στην Ολλανδία όλα δείχνουν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν συνολικά τέσσερα παιχνίδια. Ένα απ' αυτά μάλιστα θα είναι με έναν παλιό γνώριμο και συγκεκριμένα τον Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός θα κάνει επίσης προετοιμασία στην Ολλανδία με την ομάδα του την Αλ Καντσιά και έχει προγραμματιστεί φιλικό ματς. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα παίξει απέναντι σε Άγιαξ και Ναϊμέγκεν, ενώ εκκρεμεί να κλείσει και επίσημα ένα ακόμη παιχνίδι, με την ομάδα του Ισραήλ, Ασντόντ, να έχει ακουστεί ως πιθανό αντίπαλο.

Από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να ταξιδέψουν και στην Ιταλία για να αντιμετωπίσουν τη Ρόμα. Ένα από τα πιο δυνατά φιλικά που θα δώσει η ομάδα του Πειραιά, όπως και με τον Άγιαξ στην αρχή της προετοιμασίας.

Επίσης δυνατό φιλικό όμως πρόκειται να δώσει ο Ολυμπιακός και στο Καραϊσκάκη, το πρώτο του ματς μπροστά στον κόσμο του, απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όλα δείχνουν πως θα γίνει στις 8 Αυγούστου.

Παράλληλα, μέσα στον Αύγουστο, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ημερομηνία, όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει και στην Κύπρο για να δώσει φιλικό με μία από τις ομάδες του νησιού και το μόνο που μένει είναι να «κλειστεί» το όγδοο φιλικό της ομάδας.

⚽️ Όλοι Euro LIVE - Η «απάθεια» του Σάουθγκεϊτ και o Βέγχορστ που εκθέτει τον Κούμαν!