Οι σκέψεις του Καρβαλιάλ για τον Πανσερραϊκό

O Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Οι σκέψεις του Καρβαλιάλ για τον Πανσερραϊκό

Διονύσης Βερβελές 10:00 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 14.08.2024

Δεν γνωστοποίησε την αποστολή, εκτός ο Σολμπάκεν, δεν αλλάζει πολλά…

Ο Ολυμπιακός από την Κυριακή βρίσκεται στις Σέρρες για το σημερινό ματς πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δείχνει να προτιμά να μην κάνει γνωστή την αποστολή του πριν από τους αγώνες της ομάδας, κάτι το οποίο άλλωστε έκανε πολλές φορές και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό για τους «ερυθρόλευκους», τουλάχιστον σε ό,τι βγαίνει προς τα έξω.

Μία εξέλιξη που υπάρχει πάντως και ίσως δείχνει πράγματα, είναι ότι εκτός έμεινε ο Σολμπάκεν. Δεν έπαιξε λεπτό με την Μπάτσκα Τόπολα, εκτός τώρα, δεν αποκλείεται έτσι ο δανεισμός του από την Ρόμα να λήξει πρόωρα και να επιστρέψει στην Ιταλία τις επόμενες ημέρες.

Κατά τα άλλα, ο Καρβαλιάλ έδειξε κάποια πράγματα από τις σκέψεις που έχει για τη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Ματς στο οποίο έτσι και αλλιώς δεν έχει στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος είναι τιμωρημένος από το παιχνίδι στο Βόλο τότε που είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Από εκεί και πέρα η ομάδα δε φαίνεται πως θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι που έδωσε στο Καραϊσκάκη για την Ευρώπη κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα, αν και ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει στο μυαλό του και πως η ομάδα του έχει ματς σε λίγες ημέρες κόντρα στον Ατρόμητο την Πέμπτη, στο Περιστέρι. Ένας αντίπαλος ο οποίος όπως έδειξε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μόνο εύκολος δεν είναι και ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδό του και ας μην έχει κόσμο, λόγω των κεκλεισμένων των θυρών αγώνων.

Στη βασική ενδεκάδα όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Μπιανκόν, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ρέτσου και δίπλα του θα έχει τον Ντόη. Από εκεί και πέρα ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα, ενώ ο Ορτέγκα αριστερά και ο Ροντινέι δεξιά της άμυνας. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής δύσκολα θα «σπάσει» το δίδυμο των Καμαρά, Έσε, αν και ο Αλεξανδρόπουλος διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Μπιέλ για τα εξτρέμ.

Πιο πιθανή πάντως, δείχνει η τριάδα των Μασούρα, Φορτούνη, Ποντένσε ενώ ο Ελ Κααμπί λογικά θα είναι στην επίθεση.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, ο ΠΑΟΚ κορυφή και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό