«Συγχαρητήρια, αδέρφια!»: Το μήνυμα του Ερυθρού Αστέρα στον Ολυμπιακό και ο παραλληλισμός με τη δική του επιτυχία

Οι παίκτες του Ολυμπιακού

i

© Intime

«Συγχαρητήρια, αδέρφια!»: Το μήνυμα του Ερυθρού Αστέρα στον Ολυμπιακό και ο παραλληλισμός με τη δική του επιτυχία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:40 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 30.05.2024

Ευχές στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Europa Conference League έδωσε ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος συνέδεσε την επιτυχία των «ερυθρόλευκων» με μία από τις δικές του.

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον ο κάτοχος του UEFA Europa Conference League, φέρνοντας το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο ομάδας στην Ελλάδα. Οι Πειραιώτες δέχθηκαν ουκ ολίγα συγχαρητήρια και ένα από αυτά ήρθε από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο σερβικός σύλλογος έγραψε μεταξύ άλλων «Συγχαρητήρια αδέρφια» και έκανε παραλληλισμό με τη δική της επιτυχία στο Κύπελλο Πρωταθλητριών. Μάλιστα, στάθηκε στη σύμπτωση της ημερομηνίας, αφού ήταν 29 Μαϊου του 1991 όταν ο Ερυθρός Αστέρας κατέκτησε για για πρώτη φορά στην ιστορία του του το τρόπαιο, νικώντας τη Μαρσέιγ στα πέναλτι.

«Η ημερομηνία της 29ης Μαΐου είναι πλέον ακόμη πιο ιδιαίτερη για τους ερυθρόλευκους. Ακριβώς 33 χρόνια μετά τον θρίαμβό μας στο Μπάρι, οι φίλοι μας στον Ολυμπιακό σήκωσαν το UEFA Europa Conference League», ανέφερε συγκεκριμένα η ανάρτηση.

Χαμός στο Βελιγράδι: Βγήκαν στους δρόμους για τον Ολυμπιακό

Τη δική του ιστορία έγραψε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (29/5), με τους «ερυθρόλευκους» να κατακτούν το UEFA Europa Conference League. Μετά από αυτό το έπος, ο Πειραιάς «πλημμύρισε» εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς, που γιόρτασαν το επίτευγμα αυτό.

Βέβαια, οι εορτασμοί έλαβαν χώρα και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, με τον κόσμο να βγαίνει στους δρόμους του Ηρακλείου, του Αγρινίου, της Πάτρας και ούτω καθεξής. Ωστόσο, δεν έμειναν μόνο εντός συνόρων, αφού λίγο μετά τον θρίαμβο στην «OPAP Arena» το Βελιγράδι γέμισε επίσης με φιλάθλους που πανηγύρισαν την κατάκτηση.

Δείτε το βίντεο: